Skal løgn og latin virkelig knække kromanden?

Udgivet:25. juni 2022, 06.37

Læsetid:2 minutter

Af Grethe Breum Hansen Hesthave Åbakken 7860 Spøttrup

KRO-SAG Hvad er det der driver Ekstra Bladet til, med den ene uhæderlige og ondskabsfulde historie efter den anden, at skabe mistillid til kromanden Jens Peter Skov?

Politi og anklagemyndigheden har nu i to omgange, undersøgt den sag hvor den unge mand forudgående gennem en app, har haft kontakt med Jens Peter under påskud af at være over atten år.

Trods det, at der ikke har været anledning til hverken kritik eller anklage fra myndighederne, forsøger den unge mands mor at rejse sagen en tredje gang. Det volder hende store problemer og derfor samtidig denne mediestorm.

Jeg har gentagne gange forsøgt at komme til orde i Ekstra Bladet, da jeg gennem et tæt og mangeårigt samarbejde med Jens Peter og Sallingsund Færgekro har et indgående kendskab, ikke kun til Jens Peter, men også til den ånd og jargon der er på Sallingsund Færgekro.

Jeg har udelukkende gode og positive erfaringer og kan slet ikke genkende de historier der fremsættes i Ekstra Bladet. Jeg har derfor også kontaktet den tilknyttede fagforening der beretter, at de ikke har en eneste personalesag registreret omkring Sallingsund Færgekro.

De unge mænd der udtaler sig i Ekstra Bladet er fulde af jalousi, de søger hævnakt og lugter blod. Jeg ved personligt, at de har været ansat på Sallingsund Færgekro ad flere omgange.

Senest har det haft konsekvenser også for personer uden for Sallingsund Færgekro. Som konsekvens har man har set sig nødsaget til at aflyse båltalen ved årets Sct. Hans fest. Forruden Jens Peter har også den inviterede båltaler kunstneren Gitte Røntved modtaget alvorlige trusler.

Medierne interesserer sig tilsyneladende ikke for de menneskelige konsekvenser, der kommer af udokumenterede påstande, så længe det sælger aviser! Der er heller ikke i den lokale presse, tegn på anstændighed der levner Jens Peter Skov mulighed for at drive Sallingsund Færgekro videre.

(Fork. af redaktionen)

Indlæser debat