Grønne gartnere fik sølvmedaljer

18. oktober 2021, 12.28

Karen Grove Andersen ses til venstre og Julie Rydahl ses til højre - med deres sølvmedaljer.

Karen Grove Andersen, graver ved Hjerk og Harre kirker, er nu færdiguddannet som grøn anlægsgartner. Karen har fulgt uddannelsesforløbet ved AMU Nordjylland i Brovst gennem flere år. Sideløbende hermed er arbejdsopgaverne som graver i Harre og Hjerk blevet klaret.

Svendeprøven er gennemført for nylig over tre uger på AMU Nordjylland, med et fint resultat. Ved en højtidelighed torsdag d. 14. oktober blev eksamensbeviser overrakt. Karen fik karakteren 12 for den teoretiske beskrivelse af eksamensprojektet, og ligeledes 12 for den praktiske udførelse. Sammen med beviset fulgte en sølvmedalje.

Karen har gennemført svendeprøven sammen med Julie Rydahl fra Aars. Julie er ansat ved Rebild Kommune. Julie opnåede et lige så fint resultat.

Fra Heden i Rødding, hvor Karen bor sammen med sin mand Dan og deres tre børn, har familien bakket op omkring arbejdet med uddannelsen lyder det fra Hjerk-Harre Menighedsråd, som har fulgt Karens uddannelsesforløb med interesse og glæder sig over det fine resultat.

Indlæser debat