DR-kendis bliver ny vært

Maria Helander, der har deltaget i overlevelsesprogrammet "Øen", vil sammen med makkeren Victor Kruse gøre op med perfekthedskulturen i P3-podcasten "Ærligt?!"

Udgivet:20. maj 2022, 10.15

Læsetid:1 minut

I den nye P3-podcast "Ærligt?!" forsøger værterne, Victor Kruse og Maria Helander, at bryde tabuer ved at skabe et rum, hvor der er plads til, at man tør at fortælle om sine største bommerter. (PR-foto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN I den nye P3-podcast "Ærligt?!" er der både en ny, men samtidig velkendt stemme i æteren.

Maria Helander, der har deltaget i overlevelsesprogrammet "Øen" på DR1, er nemlig vært på podcasten sammen med Victor Kruse, der ligeledes er debutant.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

I "Ærligt?!" deler de to værter, en kendt gæst og lytterne hver uge historier om pinlige episoder, som bestemt ikke er så billedskønne, som det image man måske gerne vil vise frem på de sociale medier.

- Vi vil jo rigtig gerne skabe et sikkert space for lytterne, hvor man tør at være ærlig og tør at dele de oplevelser, hvor man får ondt i maven over sig selv.

- Jeg tror på, at hvis vi deler de historier med hinanden, så kan vi alle sammen sænke skuldrene en lille smule mere i hverdagen, siger Maria Helander i pressemeddelelsen.

Programmerne vil også stille spørgsmålet: "Er det bare mig?".

Her indrømmer deres kendisgæst en bizar vane eller et mærkeligt ritual, hvorefter værterne spørger lytterne, om de gør det samme.

- Vi lever i en tid, hvor idealerne fylder meget, og der bliver stillet nogle vilde krav til vores generation. Det kan vi ikke rigtig ændre på.

- Men vi kan ændre på, at vi begynder at snakke mere om de ting, som vi normalt ikke så godt kan lide at snakke om, siger Maria Helander i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Her tror jeg, at humor og selvironi er en god tilgang.

"Ærligt?!" udkommer på DR Lyd hver torsdag klokken 06.00

/ritzau/

Indlæser debat