Topscore for teknisk og økonomisk kvalitet: Bæredygtigt skulderklap til Knudsgaard

Udgivet:04. juli 2021, 11.00

Læsetid:1 minut

Byggefirmaet Knudsgaard har opnået fornem certificering ved et socialpsykiatrisk byggeri i Aars.

CERTIFICERING Byggefirmaet Knudsgaard har i forbindelse med et projekt i Aars opnået en fornem certificering inden for bæredygtighed.

Det gælder byggeriet af 40 socialpsykiatriske boliger i Aars, og firmaet fra Dommerby er blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.

Byggeriet får blandt andet topscore for teknisk- og økonomisk kvalitet, fortæller Kristina Renée Klausen, der hos Knudsgaard står for kommunikation og udlejning.

DGNB er et værktøj til at skabe ro, retningslinjer og overblik i en ofte kompleks byggeproces. Det bygger på FN’s definition af bæredygtighed, hvor et byggeri eller byområde evalueres ud fra en række kriterier, hvor bæredygtighed er i fokus. Det gælder især miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

Om certifikatets betydning for Byggefirmaet Knudsgaard siger Lars Knudsgaard, indehaver og stifter:

- Bæredygtighed er et af de stærkeste tendenser i samfundet, og ikke mindst byggebranchen, lige nu. Vi ønsker, at potentielle som nuværende kunder blandt andet skal kende os for vores bæredygtige løsninger. I fremtiden er det nemlig vores forventning, at mange af vores industrielle kunder vil stille det som et krav.