Flere navne på plads: TV-2 og Queen-kopier skal skabe fest på Strandtangen

Programmet til årets Skive Festival vokser og vokser. Senest er der offentliggjort fire nye navne

2. juli 2021, 10.52

Festivalgæsterne kan i år glæde sig til et Queen Machine, Italobrothers, Diskofil og TV-2. Arkivfoto: Flemming Hansen

FESTIVAL Skive Festival har haft travlt med at offentliggøre musiknavne til årets festival, efter rammerne for afholdelsen af festivalen blev kendt.

Og nu er der tilføjet fire nye navne til plakaten.

De navne er TV-2, Queen Machine, Diskofil og Italobrothers.

- Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 i de seneste 30 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden. Bandet, der typisk kalder sig for »Danmarks kedeligste orkester«, har vel 10 eller flere hits, der kan synges med på, siger Michael Eiskjær, der er formand for bestyrelsen bag Skive Festival.

Læs også
Festival klar med seks nye navne: Grandprix-vindere og Simon Kvamm-band på plakaten

Han opfordrer gæsterne til at holde på hat og briller, når Danmarks - ifølge ham - absolut bedste kopiband kommer til Skive i form af Queen Machine.

- Bandet har udviklet sig til at give et af de bedste danske shows på en scene, og musikken er bare de lækre hits, vi alle kan synge med på fra 80’erne, siger Eiskjær.

Diskofil skal sammen med Whigfield og en endnu ikke offentliggjort kunstner udgøre 90´er-festen, og så bliver der også mulighed for at gå amok til Italobrothers.

Den tyske hitmaskine ruller hen over Strandtangen med blandt andet megahittet »Stamp On The Ground«.

- Billetsalget er fornuftigt, og efter vi har åbnet for billetsalg til campen, er der stor interesse for at gæste Skive Festival fra mange andre byer. Der er ligeledes mulighed for lidt ekstra luksus, når man i år kan købe billet til sin campingvogn og sove dejlig roligt, siger Michael Eiskjær.

Læs også
Skive Festival klar med de første navne: Brandvarm hit-sanger med komet-karriere og tyske disco-legender på plakaten

Indlæser debat...