Prisvinder i vækst: Skive-virksomhed klar til stor udvidelse og flere ansatte

Udgivet:26. oktober 2018, 06.16

Læsetid:1 minut

Direktør Tommy Korsholt, TKT Electronics, modtog blomster fra Skive Kommunes borgmester, Peder Christian Kirkegaard (V). Det synlige bevis på DI Skive/Viborgs Initiativpris 2018 er en glasskulptur, der anes i favnen på Tommy Korsholt. I midten ses formanden for DI Skive/Viborg, Morten Primdal, direktør hos RK Plast i Vester Lyby. Foto: Lindy Jørgensen

Joan Thora E. Laurberg
| joan@skivefolkeblad.dk

Det var en festdag, da TKT Electronics på H.C. Ørsteds Vej i Skive kunne modtage Dansk Industri Skive/Viborgs Initiativpris 2018.

Allerede inden var det sluppet ud, at virksomheden ville få prisen.

Men først på dagen for uddeling og fest løftede direktør Tommy Korsholt sløret for, hvad der i nær fremtid vil komme til at ske på den lokale virksomhed.

TKT Electronics vil i løbet af de næste måneder blive udvidet med yderligere 800 kvadratmeter, og her vil der blive plads til spændende nyheder, varsler Tommy Korsholt.

I dag breder den succesrige virksomhed sig over cirka 4000 kvadratmeter, og det er succes på markederne, der gør det relevant at gå i gang med investeringen.

Med det nye byggeri, som Korsholt ved prisoverrækkelsen løftede sløret for, vil der sandsynligvis blive behov for yderligere medarbejdere.

- Det bliver en afdeling, hvor meget vil være automatiseret, så jeg satser på, at vi inden for kort tid skal have fem til 10 medarbejdere mere, siger Tommy Korsholt.

Han ønskede ved et interview med Skive Folkeblad ikke at gå i detaljer med de nye planer, men sagde:

- Den nye afdeling vil stå klar næste år, den bliver en udvidelse af hele virksomheden, og det, som skal laves i det nye område, vil være noget helt nyt.

I alt 19 virksomheder er på landsplan kandidater til Dansk Industris nationale initiativpris, der uddeles i januar.

Arrangementet i januar omtales populært som DI’s årlige SMV-dag, og det er blevet en tradition, at prins Joachim uddeler prisen.

Samarbejdspartnere og medarbejdere deltog i festlighederne, da TKT Electronics officielt modtog Dansk Industri Skive/Viborgs Initiativpris 2018. Nu går kampen ind for at slå konkurrenterne. Samtidig går byggeriet af en helt ny afdeling i gang. Foto: Lindy Jørgensen