Line har købt populær café på landet: - Det er som en forelskelse

I hele sit liv har Line Lund Andersen ønsket at få sit eget spisested på landet. Nu har hun fundet drømmestedet på Lundø

3. juni 2021, 17.31

Line Lund Andersen stråler af lykke i sit nye hjem på Lundø. Endelig er hun klar til at udleve sin store drøm om eget spisested, efter hun har købt det tidligere Café Savilla. Foto: Steen Don

LIVSDRØM Hun tror stadig ikke helt på, at det kan være virkeligt. At hun ikke drømmer. At der kun findes gode ting og intet dårligt ved Lundø.

Men indtil videre har Lundø udelukkende været et positivt bekendtskab for 27-årige Line Lund Andersen, der har boet på halvøen i halvanden måned.

- Det har været de bedste uger i mit liv. Det er som en forelskelse, og jeg går hele tiden rundt m...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!