Gå til hovedindhold
Lokalt

61-årig fandt et godt sted og slog til: Skive får en ny pølsevogn

06-12-2018 KL. 11:06
Empty

Så er der pølser på torvet i Resen. Jens Furbo har slået sig ned, og han er klar til at udvide menuen. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Navnet er Jens Furbo. Han har købt en pølsevogn og slået sig ned på Resen Butikstorv, Frugtparken i Skive.

Onsdag var Fødevarestyrelsen på besøg og godkendte det nye, mobile etablissement, hvor også burgere og andet kan komme på menuen.

Men nu skal han lige i gang, Jens Furbo, der glæder sig over sit nye job.

Efter at være gået ned med stress to gange har han i en alder af 61 år besluttet sig for, at han skal finde et andet arbejde. Og da han en dag kørte gennem Skive på sin vej til familiebesøg i Haderup, spottede han sit nye sted. Et blik mod butikstorvet vakte interessen for netop det område, og snart havde Jens Furbo besluttet, at her skulle hans nye pølsevogn stå.

Det er første gang, han driver pølsevogn. Tidligere har han kørt lastbil, og det job blev suppleret med salg fra en bod på gaden. Da var varerne popcorn, brændte mandler samt pandekager og rundt til forskellige byers by night-arrangementer kørte han.

- Men det gav ikke penge nok at være gadesælger, så jeg blev lastvognschauffør.

Da Jens Furbo senest blev ramt af stress, kravlede han ud af lastbilen og lovede sig selv, at han aldrig mere skulle ind i en lastbil.

- Så jeg måtte finde på noget andet og tænkte, at jeg måtte prøve et arbejde med sådan en pølsevogn, fortæller Jens Furbo.

Nu skal han - med egne ord - bare have fat i nogle mennesker, der vil købe pølser.

Onsdag efter godkendelsen fra Fødevarestyrelsen solgte Jens Furbo frankfurtere og andre pølser, men mere kan komme til: - Hvis vi får noget mere gang i det , så vil jeg nok til at lave nogle flæskestegsburgere og pommes frites, siger han.

Den foreløbige plan er, at Jens Furbos pølsevogn - bortset fra søndage - skal være på Resen Butikstorv.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland