Ung duo har samlet deres eget håndboldhold: - Vi savnede bare virkelig at spille håndbold

Når spillerne falder fra, fordi de skal på efterskole, så må man jo skaffe nogle nye ...

Udgivet:04. februar 2023, 10.00

Læsetid:1 minut

Sebastian Thingholm Johansen og Christian Haldborg Andersen har selv samlet et hold, så de kunne komme til at dyrke deres favorit-fritidsinteresse. Foto: Louise Lanng

1 måned siden

HÅNDBOLD Sebastian Thingholm Johansen og Christian Haldborg Andersen, to unge håndboldspillere fra Østsalling, har taget sagen i egen hånd og skabt et U-17-drengehold i klubfællesskabet Fursund-Sundsøre Håndbold.

- Vi savnede bare virkelig at spille håndbold. Vi er den årgang nu, hvor rigtig mange af vores kammerater er på efterskole og det gjorde, at vi fik svært ved at være nok til et hold. Men da fodbolden så var slut, kunne vi mærke, at vi manglede håndbolden, siger fortæller Sebastian Thingholm Johansen.

Læs også
<span>Kæmpe succes ved DM:</span> Brårup Skole tager dobbelt guld <span>Kæmpe succes ved DM:</span> Brårup Skole tager dobbelt guld
Læs også:
Kæmpe succes ved DM: Brårup Skole tager dobbelt guld

Han og Christian Haldborg Andersen gik derfor målrettet i gang med at skaffe spillere.

- Vi tog fat i alle dem vi kendte, og så skrev vi på Facebooks opslagstavler i Selde, Breum og Jebjerg. Det havde god effekt, og vi fik nok spillere til U17-holdet, fortæller Christian.

Der er også kommet nye ansigter til, som aldrig har spillet håndbold før. Drengene har også selv fundet en træner, og de har fundet sponsorer til deres klubtrøjer.

- Det fede ved håndbolden er jo det fællesskab, vi har. Det er fedt at komme til træning og hygge sig sammen med sine venner, siger Sebastian Thingholm Johansen.

Christian Haldborg Andersen er glad for, at det lykkedes at komme til at spille netop i Breum.

- Vi kunne jo sagtens være startet op i en anden klub. Men for os er det vigtigt at vise, at der selvfølgelig godt kan være et U17-hold i Breum, selvom mange er på efterskole i de her år, siger Christian Haldborg Andersen i en pressemeddelelse fra Skive Idrætssamvirke.

Læs også
<span>Galleri:</span> Knap 50 børn hyggede med håndbolden <span>Galleri:</span> Knap 50 børn hyggede med håndbolden
Læs også:
Galleri: Knap 50 børn hyggede med håndbolden

Indlæser debat