Lego-udstilling trækker folk til Hjerl Hede: Det handler om at lege godt

22. maj 2021, 18.06

Mai-Britt og Jan Nielsen har taget turen fra Give til Hjerl Hede. De er vilde med LEGO. Hjemme hos parret er værelse og skabe fyldt med klodser, der udfordrer kreativitet. Og får hjernen til at slappe af. Foto: Steen Don

Der er masser at se på, og flere af tingene bevæger sig. Det er også muligt at deltage i konkurrencer og så selv vinde nogle klodser med hjem for at bygge videre der.

Når Hjerl Hede stiller skarpt på LEGO-klodser, så trækker det gerne folk fra hele landet.

Sådan er det i løbet af pinsen, hvor både børn og voksne besøger frilandsmuseet med det særlig...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!