Peter Hahns knæfald

17. februar 2019, 08.24

Efter at have læst Peter Hahns udtalelser i Skive Folkeblad 9. februar må jeg altså påpege nogle ting:

Hvordan i alverden kan en politiassistent forsvare, at en rutinemæssig kontrol af et, i forvejen meget kendt køretøj i politikredsen, desværre måtte opgives p.g.a såkaldte »venners ankomst«?

Og at det jo ikke er første gang, det er sket? Det skriger jo til himlen, at de kriminelle åbenbart har frit spil, når bare de er mange nok.

Peter Hahn påpeger selv, at politiet mangler ressourcer, men det er jo netop Venstre selv, som PH kommer fra, som har skåret kraftigt ned på politiet over en mangeårig periode. Mange steder i landet er politistationer nu kun åbne to timer om ugen! Eller hver 14. dag! Det er jo helt til grin - de kriminelle kan jo ikke få hænderne ned af begejstring.

Denne eftergivenhed har givet kriminelle bander gode muligheder for at udfolde deres destruktive aktiviteter over hele landet - det skal stoppes nu.

Nye Borgelige vil gå en anden vej. Politiet skal styrkes kraftigt - og der skal slås hårdt ned over for kriminelle, som ikke respekter landets love - og endvidere en nultolerance over for personer af anden etnisk herkomst, som jo totalt ignorerer de danske love gang på gang.

De skal selvfølgelig udvises konsekvent hvis muligt. Vi skal have trygheden tilbage.

At PH så oven i købet opfordrer folk at stemme på Venstre igen for tryghed og retsfølelse? Tror I på det?

Stem på Nye Borgelige ved næste valg for et mere trygt Danmark. Kryds ved liste D.

Med tak for optagelsen

Frank Dons Pedersen,

Dr. Louisesvej 5.2,

7800 Skive