Kronprinsen så to hummere i dykkerparken

Udgivet:16. maj 2013, 14.03

Læsetid:1 minut

Foto: Casper Jacobsen

Det var en smilende kronprins Frederik, som torsdag først på eftermiddagen afsluttede et dyk i Salling Aqua Park i Glyngøre. Senere torsdag skal kronprinsen officielt indvie parken, men som en overraskelse tyvstartede kronprinsen på sit besøg, da han ankom til dykkerparken i båd fra Hotel Pinenhus.

Klokken 12.25 væltede han baglæns i vandet sammen med Jan Opstrup, der er projektleder for Salling Aqua Park. Jan Opstrup fik fornøjelsen af at guide kronprinsen under en tre kvarter lang tur ned på 18 meters dybde. Kronprinsen fik både den nedsænkede kampvogn og minestrygeren at se på nær hold, men han så mere end det.

- Jeg så to hummere. Det var en fin tur, lød kommentaren fra kronprinsen, da han var kommet op på dykkerplatformen og havde fejret turen i Limfjorden med en Hancock-øl med særtrykt etiket.

Med på turen i vandet var flere andre dykkere fra Skive Dyk samt et par dykkere, der optog video og fotografier som et bevis på, at Danmarks kommende konge nu også har været tæt på en af de helt særlige attraktioner både lokalt og nationalt.

Efter dykket var der gruppefotografering på dykkerplatformen, inden kronprinsen i høj fart - med motorkraft - sejlede retur til Hotel Pinenhus for at klæde om. Senere torsdag vender han tilbage i bil for at få en rundvisning på havnen, gå til herrefrokost, uddele beviser til seks nye dykkere fra klubben og endeligt indvie Salling Agua Park Officielt.