Ny nedtur for SIK: Sænket på kampens sidste spark

Dybt inde i overtiden led SIK et nyt nederlag til en sjællandsk modstander

12. september 2021, 15.44

Mikkel Frankoch var stort set ene om at ramme modstandernes mål, da SIK søndag tabte hos FA2000. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Uden der på nogen måde var noget at prale af, så skulle Skive IK have haft et point med fra Frederiksberg Idrætspark søndag eftermiddag.

Men knap tre minutter inde i dommerens tillægstid - og på kampens sidste spark - fik FA 2000’s indskiftede Henrik Wendel Meister en lang tå på en løs bold, som blev prikket over stregen.

Dermed blev SIK’s krise ændret fra stor til gigantisk. For selv om træner Christian Flindt Bjerg fik et ændret og langt mere positivt udtryk at se fra sine spillere i første halvleg, så gik det hastigt ned ad bakke i anden.

SIK sad tungt på første halvleg, selv om der ikke mange fingre i brug for at tælle reelle målchancer. Et par tunge langskud fra distancen fra Robert Kaketo og Mikkel Frankoch truede dog med en føring til gæsterne, og ellers kunne man ærgre sig over, at indlæggene ikke var helt skarpe nok.

I den anden ende fik forsvaret fjenden afvæbnet, før der blev løsnet skud, så keeper ANders Nørgaard var stort set arbejdsløs de første 45 minutter.

Efter pausen blev alt vendt på hovedet. Uden FA 2000 kom frem til meget, så overtog de spillet og trykkede SIK derned på kanten af eget felt, hvor de har haft så store problemer hele sæsonen.

Kun i bittesmå momenter kom SIK ud af farezonen. Men omstillingsmulighederne blev som oftest sjusket væk.

SIK har ikke en mand, der kan sparke på mål og ramme. De har ikke en kantspiller, som kan lægge et indlæg. Ikke et hold, som kan undgå at blev trykket flade.

Indlæser debat...