112

Mange genkendte hættetrøje: Efterlyst mand fra overfald har meldt sig selv

Lokalpolitiet i Skive har i løbet af torsdagen modtaget flere gangbare tip, der alle pegede i retning af den samme person

Udgivet:08. december 2022, 14.18

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

1 måned siden

POLITI Torsdag morgen efterlyste lokalpolitiet i Skive en ung mand, der torsdag i sidste uge overfaldt en 60-årig mand på åben gade på Brårupvej.

Overfaldet var så voldsomt, at den 60-årige skibonit efterfølgende er blevet opereret på sygehuset i Gødstrup.

Efterlysningen, der også indeholdt et billede af den unge gerningmands hættetrøje, har i løbet af torsdagen givet politiet flere valide tip, som alle pegede i retning af den samme person.

- Vi nåede ikke at tage kontakt til ham, før han meldte sig selv. Og det er vores opfattelse, at det er på grund af de mange oplysninger, der er kommet til os, at manden har henvendt sig til os, siger politiassistent Niels Bach.

Han kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle noget om, hvem manden er.

- Der er mange ting, vi lige skal have styr på nu. Men vi er sikre på, at vi har den efterlyste mand, og derfor behøver folk ikke komme med flere henvendelser til os om den konkrete sag, siger Niels Bach.

Læs også
<span>60-årig opereret efter voldeligt overfald:</span> Offer fik fat i gerningsmandens hættetrøje <span>60-årig opereret efter voldeligt overfald:</span> Offer fik fat i gerningsmandens hættetrøje
Læs også:
60-årig opereret efter voldeligt overfald: Offer fik fat i gerningsmandens hættetrøje