Rasmus' hund er blevet stjålet: “Lulu betyder alt for mig, og jeg vil bare gerne have hende igen”

30. april 2021, 14.34

Lulu ændrede hele hans liv. Før hende havde 26-årige Rasmus Nymann angst og paranoia, der kommer af, at han lider af posttraumatisk stress.

- Før kiggede jeg hele tiden ud af vinduet: Kommer der nogen, kommer der nogen, kommer der nogen? Men med Lulu lagde jeg ikke mærke til vinduet længere. Jeg var ikke paranoid, siger han.

Men midt i december, da Lulu var cirka et halvt år gammel, skete der det, som for mange hundeejere er deres værste mareridt: Lulu blev stjålet.

Det skete, da han og en anden kammerat overfaldet af tre mænd i en lejlighed på Kildevej i Holstebro.

- Jeg åbnede døren og fik en knytnæve i hovedet. Derefter blev jeg slået og sparket. Min kammerat prøvede at hjælpe mig, men han blev kastet rundt. Min næse var brækket - den sad helt ude på kinden - og der var blod over alt, fortæller Rasmus.

Han var efterfølgende indlagt nogle dage, og da han kom ud, vidste han ikke, hvad der var sket med Lulu, eller hvor hun befandt sig. Hans telefon var også blevet ødelagt under overfaldet.

Rasmus Nymann har i håbet om at få Lulu igen betalt folk for at få oplysninger om sin hund. Derfor har han også en god idé om, hvor Lulu befinder sig.

- Jeg har fået at vide, at en af dem, der var med til at banke mig, er set med min hund. Hun får det billigste foder og kun lige nok. Det er det, der gør allermest ondt, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er for hendes helbred, forklarer han og siger samtidig, at han gav hende forskellige tilskud og gjort andre ting, for at hunden ikke skulle udvikle hoftedysplasi.

Den mand, som Rasmus taler om, er bosat i Roslev-området.

- Mændene, der overfaldt mig, lovede mig i retten, at hvis jeg kunne mildne deres straf og sige, det bare var tumult, så ville jeg få min hund igen. De endte med kun at få tre og fire måneder, men de holder hende stadig som gidsel, siger han.

Rasmus Nymann har lagt adskillige opslag op på Facebook, i håb om at nogen har set hans hund, men indtil videre har det ikke båret frugt.

- Det bærer ingen steder hen. Jeg har ringet op på adressen, hvor hun skulle være, men ingen vil hjælpe mig med noget som helst. Jeg har fået at vide, at hvis jeg dukker op deroppe for at hente hende, så ville jeg blive mødt af et jagtgevær, siger han.

Han har ikke meldt tyveriet af Lulu til politiet.

- Jeg vil ikke melde noget, for jeg er pissebange. Hvis jeg melder det, kommer jeg ikke til at få ro, for så er jeg et stikkersvin, siger han.

Men selvom han er bange, så betyder Lulu så meget for Rasmus, at han vil gøre alt for at få hende igen.

- Min dreng spørger ind til hende: »Hvor er din hund, far?« Han havde glædet sig til at se hende, fortæller han.

Lulu er som sagt en cane corso, og hun er helt sort uden nogle aftegninger af nogen art.

- Jeg er der, hvor jeg bare gerne vil have min hund igen. De skal nok slippe for straf. Jeg vil bare gerne have hende, så hun kan få mad og træning, siger han.

Efter Rasmus Nymanns oplysninger skulle Lulu altså befinde sig i eller omkring Roslev. De nye »ejere« kan muligvis have ændret hendes navn til Bonny. Hvis man mener, man har oplysninger om hunden, så kan man henvende sig til Rasmus på 91 82 86 87.

Privatfoto
Lulu skulle befinde sig i Roslev. Rasmus har fået at vide, at en af de mænd, der i december overfaldt ham, har taget hunden. ?Privatfoto.

Indlæser debat...