112

Ild igen: Tredje brand i container på halvanden time

5. august 2021, 15.42

Her er politiet ved branden på Østerbro. Foto: Steen Don

BRAND De tidligere to brandudrykninger er nu blevet til tre. Klokken 15.07 fik brandvæsnet i Skive den tredje melding om en brand i en affaldscontainer på kun halvanden time. Denne gang på Thinggade i midtbyen.

De første to meldinger kom klokken 13.51 og 14.15 på henholdsvis Jeppe Aakjærsvej og Østerbro i Skive. Alle tre gange blev brandene hurtigt slukket igen.

Læs også
Skive ramt af brande: To containere i flammer på 25 minutter

Brandvæsnet indsatsleder ønsker ikke at udtale sig om årsagerne til brandene, men han oplyser, at politiet har været på stederne for at optage rapport.

Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politiet tror ikke på, at brandene er opstået af sig selv.

- Det er klart, når der er tre forskellige steder med småbrande, så rynker vi på næsen og spørger os selv: hvorfor? Vi tror på, det ikke sker af sig selv. Nogen må have hjulpet det på vej, siger han og fortsætter:

- Vi vil rigtig gerne høre fra folk, der har set noget. Det kan være en person, der roder i en container eller løber fra stedet - sådan nogle ting.

Hvis du har set noget mistænkeligt omkring Thinggade 20, Jeppe Aakjærsvej 4 eller Østerbro 7, så kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også
Ny påsat brand: Bord-bænke-sæt udbrændt på legeplads
Læs også
Ny brand: Endnu et bord-bænke-sæt næsten udbrændt