112

Bil holdt i vejen: Familiefar fik knytnæveslag i ansigtet under parkeringsstrid foran Brugsen

Pludselig steg en medpassager i lastbilen ud, og på opfordring af lastbilchaufføren slog han en 28-årig mand i ansigtet

Udgivet:13. marts 2023, 09.12

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

Pauli Vendelbo
Journalist

7 måneder siden

VOLD Fredag eftermiddag endte det med et knytnæveslag i ansigtet, fordi en bil ikke blev flyttet hurtigt nok på parkeringspladsen ved Dagli´Brugsen i Højslev.

- En lille familie ankom til brugsen, og manden, en 28-årig mand fra Højslev, gik ind i brugsen for at handle, mens kvinden og et barn blev siddende i bilen. Men der gik ikke længe, før der blev dyttet fra en lastbil, der holdt bag bilen, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Kvinden i bilen ringede efter sin mand, der kom ud af forretningen igen, og han diskuterede lidt med lastbilchaufføren, der ikke mente, at bilen skulle holde der.

Pludselig mente en passager i lastbilen, at han skulle være med i diskussionen, men hans fremgangsmåde var på ingen måder konstruktiv.

- På foranledning af lastbilchaufføren tildelte passagereren den 28-årige mand fra Højslev et knytnæveslag i ansigtet, og så kørte de to derfra i lastbilen igen. Vi ser med stor alvor på sagen, og vi arbejder selvfølgelig videre med den, siger Niels Bach.