Svar til Peter Mousten Vestergaard

Udgivet:24. november 2021, 10.27

Læsetid:1 minut

Preben Andersen.

Af Preben Andersen byrådsmedlem (DF). Jernbanevej 118, 7840 Højslev

1 år siden

VALG I mandagens avis kom Peter Mosten Vestergaard, af med nogle af sine frustrationer over hans dårlige valg.

PMV kunne nu godt have gjort sit læserbrev lidt kortere, der var da ingen grund til, at bruge plads til, at takke de der havde stemt på ham personligt. Derhjemme kunne du takke din kone, og så ringet til familien, så havde du været færdig med at takke alle, for de personlige stemmer.

Som én sagde til mig med PMV som spidskandidat, er jeg bange for det er DF’s endeligt. Og tak for, at de konservative reddede DF, så PMV kom i byrådet.

Men hvis det største i dine otte år er at få Dannebrog op i byrådet, så tror jeg også det forklarer en del af dit dårlige personlige stemmetal. Du ville da også godt i flere tilfælde bruge undertegnedes navn, hvis du troede det kunne give dig stemmer. Der var heller ikke noget i vejen, da du gerne ville stå uden for min butik, i de to tilfælde var jeg ikke illoyal.

At jeg på min Facebook skriver, at Søby-Højslev-Dommerby, har en historisk chance for at få fire i byrådet, kan jeg ikke se skader DF. Havde et par dage før i avisen endda håbet at nogle af mine stemmer ville gå til DF. Men PMV godt du kan se fremad, jeg glæder mig også til at komme fri af den politiske klods jeg har om benet. Og en del af, at jeg ikke stiller op er, at du og andre i DF Skive hellere vil tale om folk end tale med folk.

PMV, hold bolden på egen bane, skån vores i forvejen ramte parti, det ville klæde dig.