900 var til motorshow i Virksund

Udgivet:12. august 2014, 09.08

Læsetid:1 minut

Der var mange forskellige køretøjer til Made In Great Britain Classic Motor Show i Virksund, som for eksempel lastbiler, motorcykler, traktorer og som her landrovere. Foto: Casper Jacobsen

9 år siden

Omkring 900 fandt lørdag frem til Virksund Kursuscenter for at kigge på britiske køretøjer i alle afskygninger, og dermed kunne arrangør Freddy Laursen være tilfreds med sit nye påfund »Made In Great Britain - Classic Motor Show«.

Regnvejret satte sit præg på arrangementet, men stemning var god, og deltagerne syntes om konceptet og vil gerne komme igen næste gang, oplyser arrangøren.

Ideen til et lokalt motortræf for britiske køretøjer har Freddy Laursen puslet med i 7-8 år. Han kalder sig selv anglofil og elsker alt, der er engelsk.

- Det er en livsstil, men jeg ville også gerne finde et sted her i området, da der er mange i det midt- og nordjyske, der har engelske køretøjer, fortæller Freddy Laursen.

Der var mange forskellige biler at se på i Virksund, lige fra en Londonbus til traktorer, lastbiler og en blanding af nye og gamle personbiler med sjældenheder og specialiteter imellem.