Flere regulativer har intet med den grønne førertrøje at gøre

Udgivet:18. maj 2022, 13.37

Læsetid:1 minut

Goska Rasmussen.

Af Goska Rasmussen formand for Udvalget for Teknik og Miljø

KLIMA Erik Mortensen opfordrer mig som formand for Udvalget for Teknik og Miljø at tage en alvorlig snak med medlemmerne i udvalget om at indføre et tomgangsregulativ for borgere i Skive kommune.

Udvalget har diskuteret Erik Mortensens henvendelse på det sidste møde i udvalget og alle medlemmer blev enige om, at der ikke er behov for at udarbejde sådan et regulativ.

Vi synes ikke, at vores forvaltning skal bruge tid og ressourcer på at udarbejde regulativ for borgere i Skive kommune, som efterfølgende skal håndhæves af politiet.

Udvalget går ikke ind for mere bureaukrati, som sådan et regulativ vil føre med sig og vi mindes, at Erik Mortensen altid har været fortaler for mindre bureaukrati i kommunen.

Læs også
Den grønne førertrøje? Den grønne førertrøje?
Læs også:
Den grønne førertrøje?

Hvis regulativet skulle indføres, er det som skrevet før, kun politiet der må håndhæve det og jeg tror, at vores politi har mange andre mere nyttige opgaver, som de kan og skal bruge ressourcer på.

Til sidst var udvalget enig om, at vores forvaltning skal bruge deres arbejdstid på mere presserende opgaver som f.eks. lokalplaner, som skaber udvikling i Skive kommune.

Læs også
<span>Forældet problematik:</span> Politisk forslag om biler i tomgang falder ikke i god jord <span>Forældet problematik:</span> Politisk forslag om biler i tomgang falder ikke i god jord
Læs også:
Forældet problematik: Politisk forslag om biler i tomgang falder ikke i god jord

Som formand for Udvalget for Teknik og Miljø behøver jeg ikke tage en alvorlig snak med medlemmerne. Vi har en meget konstruktiv dialog i udvalget og vores mål er at fremme de rigtige grønne initiativer i kommunen og ikke noget, som kun forbliver på papiret.

På udvalgets vegne

Indlæser debat