Pilou Asbæk i Hollywood-basker: Større end nogensinde før

Filmsettet på "Aquaman and the Lost Kingdom" er både enormt og helt fantastisk. Det fortæller den danske skuespiller Pilou Asbæk til det britiske magasin NME.

Udgivet:17. august 2022, 15.39

Læsetid:1 minut

Danskeren Pilou Asbæk fik sit internationale gennembrud i HBO-serien "Game of Thrones", hvor han spillede den barske og utilregnelige pirat Euron Greyjoy. Siden er det blevet til flere roller i internationale film. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

LONDON Den populære filmstjerne Pilou Asbæk har i disse år stor succes i udlandet. Han medvirker blandt andet i den længe ventede efterfølger til superheltefilmen "Aquaman".

Filmen har titlen "Aquaman and the Lost Kingdom", og i et interview med det britiske magasin NME løfter danskeren lidt af sløret for, hvad publikum kan forvente.

- Det er den absolut største produktion, jeg nogensinde har været en del af. Filmsettene var fucking fantastiske, siger Pilou Asbæk til NME.

Ifølge skuespilleren, der fik sit folkelige gennembrud som spindoktor i DR's drama "Borgen", skal filmseerne forvente masser af action under havet fra instruktør James Wan, der også stod bag den første film i serien.

- Han har bragt det et hak op, siger Pilou Asbæk.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvilken rolle han har i filmen, som ventes at få premiere i 2023.

Helt sikkert er det dog, at den 40-årige dansker skal spille over for Jason Momoa, der endnu en gang kan ses i hovedrollen som Arthur Curry alias Aquaman.

De to skuespillere har også en anden ting til fælles. De har nemlig begge haft roller i fantasyhittet "Game of Thrones", som blev startskuddet til Pilou Asbæks internationale karriere.

Den danske skuespiller havde rollen som piraten Euron Greyjoy, mens amerikanske Jason Momoa spillede barbaren Khal Drogo.

Ud over de to er også blandt andre Nicole Kidman, Amber Heard og Ben Affleck på rollelisten til "Aquaman and the Lost Kingdom".

/ritzau/

Indlæser debat