Freja-stifter går forrest: Million-tilførsel skal sikre Skive fH’s overlevelse i Ligaen

Skive fH’s herrer er tilbage på håndboldens Danmarkskort. Nu er der søsat et projekt, som skal sikre, at de bliver der

4. juni 2021, 10.45

Arkivfotos: Michael Bo Rasmussen/Baghuset og Claus Bech/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD Det er vanskeligt nok i sig selv at spille sig til en plads på håndboldens Danmarkskort. Men intet imod hvor svært det er at bevare den ...

Oprykkerne til HTH Herreligaen, Skive fH, vil dog ikke være en døgnflue i den attraktive række, som i øjeblikket får tilført stjerne efter stjerne og har A...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMER



Adgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler





Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!