Konkurrence om signeret trøje og interviews: Skive klar til folkefejring af Jonas Vingegaard

Skive Kommune har festprogrammet på plads

21. juli 2021, 16.48

Jonas Vingegaard bliver centrum for en hyldest på Rådhustorvet i Skive godt middag på lørdag. Foto: Christophe Ena/Ritzau Scanpix

HYLDEST De sidste detaljer i programmet er faldet på plads, og Skive Kommune gør nu klar til at tage imod Tour de France-toeren Jonas Vingegaard fra Glyngøre på og ved Rådhustorvet i Skive på lørdag fra klokken 12.20.

Borgmester Peder Christian Kirkegaard (V) ser frem til begivenheden, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Jonas Vingegaards præstation er jo hel exceptionel, og han har i den grad fortjent at blive hyldet på behørig vis. Jeg håber derfor, at mange vil møde op på Rådhustorvet og være med til fejre hans triumf. Vi liner op til en modtagelse med festlig stemning og forhåbentlig solskin, så folk skal bare møde op med godt humør, siger borgmesteren.

Læs også
Vingegaard-bedrift den største danske i Tour de France nogensinde
Abonnement

Arrangementets konferencier er Jesper Mortensen, journalist på TV MidtVest. Jesper Mortensen interesserer sig meget for cykelløb og har blandt andet fulgt det lokale Team ColoQuick på træningsture i sydlige bjergområder. Ved arrangementet vil han interviewe Jonas Vingegaard om hans vilde præstation ved Tour de France. Ligeledes vil han interviewe nogle af kræfterne bag det lokale Team ColoQuick, som Jonas Vingegaard kørte for fra 2016 til 2018.

Jonas Vingegaard har doneret en signeret Tour De France-ungdomstrøje til en konkurrence. Trøjen vil blive udloddet på kommunens facebookside op til arrangementet. Vinderen offentliggøres ved arrangementet.

Arrangementet begynder godt middag. Efter Jesper Mortensen har varmet op til modtagelsen af Jonas Vingegaard, vil være tale ved borgmester Peder Christian Kirkegaard og interview med ham og folkene fra ColoQuick.

Fredag sidst på eftermiddagen bliver Jonas Vingegaard hyldet i Glyngøre.

Læs også
Flagallé gennem Glyngøre: Festlig velkomst er nu på plads til den lokale cykelhelt