Drama på tankstation: Mand kunne ikke betale og forsøgte at flygte

22. september 2021, 09.31

-Arkiv- Ill til RB 17.04.2006 19:30 Benzinpriserne skrues nu yderlig et hak opad. Tirsdag sætter blandt andre OK Benzin prisen på en liter oktan 95 op med to øre til 10,35 kroner, mens Hydro Texaco lader prisen stige med tre øre til 10,42 kroner. Dermed ligger priserne på det højeste niveau i år. Samlet er prisen steget med over 90 øre siden februar. BV.: Benzinpriserne bliver hundedyre%21 Kenzo er med ejer Michael tanker benzin til stationcaren (hos Shell på Lyngbyvejen). (Foto: Nanna Kreutzmann/Scanpix 2006)

Bedrageri En 34-årig mand fra Ørnhøj mellem Herning og Holstebro havde tirsdag eftermiddag klokken 15 ikke rent mel i posen, da han ville tanke benzin på Shell-tanken Kjærgårdsholm.

- Manden gik først ind på tanken og spurgte, om han kunne få lov til at tanke først og betale bagefter. Det fik manden lov til, og så gik han ud og tankede for 731 kroner, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Efter manden havde tanket, gik han som aftalt ind i butikken for at betale. Men hans mastercard blev afvist.

- Det fik den ansatte til at tænke, at der nok var noget galt, så han tilkaldte en kollega. Og da han kom frem, forsøgte den 34-årige mand at flygte derfra. Men den tilkaldte kollega nåede med sin bil at spærre vejen for manden, så han ikke kunne forlade tankanlægget, og så nåede vi frem, fortæller Niels Bach.

Det viste sig, at mandens bankkonto var gået i minus, og at han derfor ikke kunne betale. Og da politiet mener, at den 34-årige udmærket godt var klar over det, er han nu sigtet for bedrageri.

- Han handlede i ond tro, og derfor er han nu sigtet, siger Niels Bach.