Får forbud mod at komme på restauranten i to år: Sur sallingbo skubbede McDonalds-ansat ind i dør

Manden fra Ramsing har fået i alt fire sigtelser mod sig, efter han tirsdag aften gik amok på McDonalds

Udgivet:21. september 2022, 10.23

Læsetid:2 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

VOLD Tirsdag aften ved 23-tiden var en 30-årig mand fra Ramsing så utilfreds med både maden og servicen på McDonalds, at han gik helt amok.

- Inden han forlod restauranten, gik han op til disken op skældte personalet ud. Han kritiserede alt og alle, og der var ikke det, der ikke var for dårligt. Han sluttede sin svada af med at hamre et fyldt krus med cola ned på gulvet. Og derefter gik han, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Opførslen fik en 21-årig ansat fra Skive til at løbe efter manden. Og lige uden for restauranten fik han givet den 30-årige mand et forbud mod at komme på stedet de næste to måneder.

Og så var maden og servicen pludselig ikke længere så dårlig.

- For den 30-årige mand blev så sur over at få et forbud mod at komme der, at han skubbede den ansatte ind mod døren, så han endte inde i vindfanget mellem de to indgangsdøre. Derefter blev der trykket på alarmknappen, og så kørte vi af sted, siger Niels Bach.

Da politiet kom frem, var manden løbet væk, men det lykkedes politiet at finde manden otte minutter efter, at alarmen var gået, da den 30-årige voldsmand gik rundt i området ved Posthustorvet.

- Da vi fik fat i ham, blev han visiteret, og han blev fundet i besiddelse af 15 klumper hash, der samlet set udgjorde 31,16 gram. Vi tog ham med på politistationen, men manden blev ved med at skeje ud. Han råbte alverdens skældsord med seksuel karakter mod politiet, siger Niels Bach.

Den 30-årige sallingbo har nu fået et forbud mod at komme på McDonalds i to år, og derudover er han sigtet for vold, overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, brud på restaurationsloven og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Manden blev løsladt igen klokken 00.06 natten til onsdag.

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere