112

Politirapporten: Affald læsset af på privat grund og hærværk mod legeplads

12. januar 2021, 10.27

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto

Affald læsset af på privat grund

Mandag omkring klokken 13.20 bemærkede ejeren af en grund på Svansøvej, at der var læsset affald af på hans private grund. Han kontaktede derfor politiet, som kort efter ankom til stedet. Og ganske rigtigt flød det med affald på grunden. Politiassistent Niels Bach fra Skive Politi oplyser, at patruljen fandt flere ting, der giver en indikator for, hvem gerningsmanden er. Politiet arbejder nu videre med sagen for at identificere manden. Man kan få en bøde for at smide affald i naturen.

28-årig mand kørte bil med heroin i blodet

Mandag klokken 11.20 stoppede politiet en 28-årig mand fra Karup, da han kørte bil på Resenvej i Skive. Politiet mistænkte ham for at være påvirket af stoffer og ville derfor lave en narkotest på den unge mand. Han forklarede selv, at han kort forinden havde indtaget heroin. Patruljen fandt også 0,99 gram heroin i mandens bil. Han endte derfor med to sigtelser - en for at køre bil i narkopåvirket tilstand og en for at være i besiddelse af narko. Han blev også kortvarigt anholdt med henblik på at få taget en blodprøve, der skal vise, om der rigtig nok var heroin i blodet. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

27-årig mand kørte uden kørekort

Klokken 00.43 natten til tirsdag stoppede politiet en 27-årig mand fra Skive, da han kørte bil på Sdr. Boulevard i Skive. Manden havde aldrig erhvervet noget kørekort, så han blev sigtet for at køre bil uden kørekort. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Hærværk på Aakjærskolens legeplads

Det er langt fra første gang i den seneste tid, der har været meldinger om hærværk i Skive. Fredag aften var det tilfældet igen. Denne gang på Aakjærskolens legeplads, som også tidligere har været udsat for hærværk. Fredag klokken 22.35 modtog politiet en anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker var samlet på legepladsen, og at der blev udøvet hærværk. Da en patrulje ankom til stedet, mødte de tre unge. En enkelt dreng blev sigtet for hærværk, da han mistænkes at have stukket en saks gennem tre hoppebolde på legepladsen. Det drejer sig om en 16-årig dreng fra Skive.

To kvinder sigtet for butikstyveri

Fredag kort efter klokken 13 gjorde to kvinder sig til butikstyve, da de blev taget med tyvekoster fra Normal i Nørregade i Skive. Butikspersonalet blev opmærksomme på de to kvinder, da alarmen gik, idet de passerede kasselinjen. Det fik en af de ansatte til at bede kvinderne komme med tilbage til butikken, hvor der blev fundet en øjenskygge og en hårtester til en samlet værdi af godt 100 kroner på de to kvinder. Kvinderne er henholdsvis 31 og 33 år og fra Skive og Krarup. Politiet sigtede dem begge for butikstyveri.

Værdier for 15000 kroner stjålet fra villa

Politiet har fået en anmeldelse om, at der i løbet af weekenden blev begået indbrud i en villa på Holstebrovej i Hvidbjerg. Her blev tre træfigurerer, porcelæn og gevirer til en samlet værdi af 15.000 kroner stjålet fra villaen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.