112

Politirapporten: Halvnøgen mand opfordrede til slåskamp og kastede med træ

Til sidst blev den 42-årige anholdt og kørt til stationen i Holstebro

Udgivet:18. september 2023, 09.38

Læsetid:2 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist

Anholdt og kørt på stationen: Halvnøgen mand opfordrede til slåskamp og kastede med træ

Sidste weekend havde en 42-årig mand fra Skive det rigtig skidt, hvilket kom til udtryk, da han gik rundt i Skive midt om natten uden noget tøj på kroppen.

Og den netop forgangne weekend blev ikke meget bedre for ham. Tværtimod.

Det fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

- Tre gange i løbet af weekenden blev vi sendt på opgaver, der involverede den 42-årige. Klokken 03.09 natten til lørdag blev vi kaldt til krydset mellem Sdr. Boulevard og Ågade, hvor manden havde smidt bukserne og gik rundt og opfordrede til slåskamp. En lille time senere kom der så en ny anmeldelse, da manden stod ude på kørebanen på Sdr. Boulevard tæt ved åen. Igen havde han smidt bukserne, siger Niels Bach.

Manden havde tilmed svært ved at stå på sine egne ben, og denne gang blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Lørdag aften klokken 22 var den så gal igen, da manden havde fundet vej til Theaterpladsen.

- På det tidspunkt var han i gang med at kaste rundt med træstykker, og han kastede til højre og venstre. Igen blev han sigtet, og så gik den ikke længere. Han blev anholdt og kørt på stationen i Holstebro, siger Niels Bach.

Læs også
Politirapporten: Tyv gemte sig i indkørslen, cyklist kørt ned af 83-årig og tre biler i harmonika-sammenstød Politirapporten: Tyv gemte sig i indkørslen, cyklist kørt ned af 83-årig og tre biler i harmonika-sammenstød
Læs også
Politirapporten: Tyv gemte sig i indkørslen, cyklist kørt ned af 83-årig og tre biler i harmonika-sammenstød

Mand medbragte kniv på værested

Fredag eftermiddag klokken 13.46 blev politiet kaldt til værestedet Den Blå Viol på Nørre Allé i Skive.

Årsagen var, at en mandlig bruger var ankommet med en kniv på sig.

- Der var tale om en 41-årig skibonit, og kniven havde et blåt skaft og en bladlængde på 10 centimeter. Manden blev uden dramatik sigtet for overtrædelse af knivloven, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Værktøj stjålet fra skurvogn

Masser af forskelligt værktøj blev natten til søndag stjålet fra en skurvogn, der holdt parkeret på Bakkedraget i Vinde.

- Der blev stjålet dyre save, skruemaskiner og meget andet, men indtil videre ligger der ikke en endelig opgørelse over, hvad der er blevet stjålet, og hvad værdien af det stjålne er, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Mand uden førerret stoppet

Klokken 01.12 natten til lørdag blev en 35-årig mand fra Viborg standset i en bil, da han kom kørende ad Sdr. Boulevard.

- Vi kunne konstatere, at manden ikke havde nogen førerret, så det er han blevet sigtet for, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.