112

Politi-aktion i midtbyen: Et stort antal bilister fik bøder for at blokere p-pladser

Onsdag var aktionen rettet mod parkeringspladsen ved Skive Kommune og Skive Bibliotek

Udgivet:25. maj 2023, 09.21

Læsetid:1 minut

Foto: Steen Don

Pauli Vendelbo
Journalist

4 måneder siden

PARKERING Lokalpolitiet i Skive modtager i øjeblikket mange henvendelser fra borgere, der er frustrerede over, at de ikke kan finde ledige parkeringspladser i midtbyen.

- Problemet er, at nogle bilister holder på parkeringspladserne en hel dag, selv om de maksimalt må holde der i tre timer. De blokerer simpelthen for pladserne, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Onsdag gennemførte politiet så en aktion mod bilisterne, der holdt parkeret på parkeringspladsen ved kommunen og biblioteket.

- Vi skrev 22 bøder til bilister, der holdt ulovligt. Når bilisterne ikke overholder tidsgrænsen for parkering, gør det, at der ikke er andre, der kan komme til, og det duer ikke, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

På grund af de mange henvendelser, der er kommet, vil politiet også torsdag gennemføre en aktion mod ulovligt parkerede biler i midtbyen.

Læs også
»Nogle bilister kan ikke finde ud af, hvordan de må parkere« »Nogle bilister kan ikke finde ud af, hvordan de må parkere«
Læs også
»Nogle bilister kan ikke finde ud af, hvordan de må parkere«
Læs også
Ny rapport om p-forhold i Skive: Midtbyen har problemer med parkering Ny rapport om p-forhold i Skive: Midtbyen har problemer med parkering
Læs også
Ny rapport om p-forhold i Skive: Midtbyen har problemer med parkering
Læs også
Parkerings-kontrol ophørt i Skive Parkerings-kontrol ophørt i Skive
Læs også
Parkerings-kontrol ophørt i Skive
Læs også
Ulovlig parkering i Skive: P-vagter skal kontrollere parkeringen i de små gader Ulovlig parkering i Skive: P-vagter skal kontrollere parkeringen i de små gader
Læs også
Ulovlig parkering i Skive: P-vagter skal kontrollere parkeringen i de små gader