112

Sådan er reglerne: Sankthans-forvirring får politiet til at rykke ud med forklaring

Udgivet:23. juni 2021, 14.54

Læsetid:1 minut

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Peter Andersen
| pean@skivefolkeblad.dk

POLITI Forvirringen omkring corona-reglerne i forbindelse med onsdag aftens mange sankthans-arrangementer har været stor, og Midt- og Vestjyllands Politi har af samme årsag modtaget en del henvendelser fra borgere om, hvilke corona-restriktioner, der gælder, når bålet skal tændes og midsommer-visen afsynges.

Det har fået politiet til tasterne, og ordensmagten har nu udsendt en officiel gennemgang af reglerne på Twitter og Facebook.

Læs også
<span>Sankthansaften reddet:</span> Ingen afbrændingsforbud <span>Sankthansaften reddet:</span> Ingen afbrændingsforbud
Læs også:
Sankthansaften reddet: Ingen afbrændingsforbud

Der gælder fortsat et forsamlingsforbud på 500 personer, hvis man samles udendørs – hvad man forhåbentlig gør, når samlingspunktet til sankthansaften er et bål, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i meddelelsen.

Politiet fortæller også, at der ikke er særlige krav om coronapas, afstandskrav eller om at man skal sidde ned, hvis man ellers holder sig under de 500 personer.

Der er heller ikke regler for, om I må synge, men det anbefales naturligvis, at I fortsat holder afstand og husker Sundhedsstyrelsens andre gode råd om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd, oplyser politiet.

Se hele beskeden fra politiet her:

Læs også
<span>Byens Bål aflyst:</span> Ingen sankthans-fejring på Strandtangen <span>Byens Bål aflyst:</span> Ingen sankthans-fejring på Strandtangen
Læs også:
Byens Bål aflyst: Ingen sankthans-fejring på Strandtangen

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere