Læs løs - og vind nye bøger

Skive Bibliotek opfordrer til at man deler sin læsestund på Instagram

22. juli 2021, 13.17

BØGER Sommerferien er over os. Og for mange er det lig med tid til at slappe af og bare læse.

»Ferielæsning er dog meget mere end »bare«. Til hverdag nøjes vi ofte med den korte læsestund, den søvnige godnatbid før sengetid, men i ferien får læsningen sin kraft tilbage. Den årlige pause kan være det frirum, der skal til, for virkelig at forsvinde ind i siderne - og vende genfødt tilbage,« skriver Litteratursiden.dk.

På Litteratursiden.dk/barelaese opfordres alle læseheste til at poste et billede af en læsestund på Instagram med hashtagget #barelaese.

»I år kalder vi danskerne til fest for sommerlæsningen! Med kampråbet #barelæse anråber vi landets bogorme om at dele sommerlæseoplevelser til inspiration, opløftning og læsegejst – og for at kåre landets bedste sommerlæsestund,« lyder det på Litteratursiden.

Når man deler sin læsestund på Instagram med et billede, samt eventuelt en kort tekst og - vigtigst - selve hashtagget på #barelæse, så deltager man rent faktisk i en konkurrence om at få lov til at gå amok i en lokal boghandel for 3000 kroner.

Skive Bibliotek opfordrer på sin Instagram borgere til at deltage i den lille sommerkonkurrence, hvor tidsfristen hedder 8. august

Man kan læse mere om konkurrencen på Literatursiden.dk og på Skive Biblioteks Instagram.

pew

Indlæser debat...