Udvalgt blandt 15 ansøgere: Byrådsmedlem bliver ny chef i Skive Handel

Udgivet:16. juli 2021, 05.43

Læsetid:3 minutter

Pressefoto

HANDEL Det bliver et velkendt ansigt, der tiltræder som Udviklings- og Detailchef i Skive.

Skive Handel oplyser i en pressemeddelelse, at et enigt ansættelsesudvalg, efter to samtalerunder, har ansat 33 årige Julie Lysdal Markussen til at stå i spidsen for at udvikle Skive som en attraktiv handelsby, Juliew Lysdal Markussen er valgt blandt 15 ansøgere, og det er der flere grunde til, lyder det fra Skive Handel.

- Først og fremmest brænder Julie for at udvikle Skive, og hun ser mange potentialer for udvikling som matcher visionerne i Skive Handel. Med Julies samarbejdsevner, engagement, kompetencer og erfaringer har vi fundet den helt rigtige til jobbet, siger Jens Dahl Thomasen, bestyrelsesformand i Skive Handel.

Han tilføjer, at Julie Lysdal Markussen båd vil arbejde med strategisk udvikling, og samtidig være hands on ift. afvikling af events og aktiviteter.

Læs også
<span>Skive Awards vender tilbage:</span> Erhvervslivet får igen en aften med fælles hyldest <span>Skive Awards vender tilbage:</span> Erhvervslivet får igen en aften med fælles hyldest
Læs også:
Skive Awards vender tilbage: Erhvervslivet får igen en aften med fælles hyldest

– Hun har i sit tidligere job vist at hun kan omsætte visioner til konkrete handlinger. Vi er overbevist om at Julie er den rette til, at gøre det vi er sat i verden for, nemlig at gøre det attraktivt at være forretningsdrivende i Skive.

Julie Lysdal Markussen er et velkendt ansigt i Skive og har igennem de seneste år været valgt til Skive Byråd for Socialdemokrterne og fortsætter sit embede valgperioden ud.

Den nye Udviklings- og detailchef ser frem til arbejdet med, at fremtidssikre Skives handelsliv – og være med til at gøre byen til noget helt særligt.

For Julie Lysdal Markussen er der ingen tvivl om, at samarbejde er vejen frem i forhold til at udvikle Skives handelsliv.

Læs også
<span>Ung udvalgsformand dropper politik:</span> Mit liv ser meget anderledes ud nu <span>Ung udvalgsformand dropper politik:</span> Mit liv ser meget anderledes ud nu
Læs også:
Ung udvalgsformand dropper politik: Mit liv ser meget anderledes ud nu

- Hvis vi vil skabe udvikling, er det vigtigt at vi står sammen som by, siger hun i pressemeddelelsen.

- Jeg tror det er vigtigt for foreningen, at få samlede alle de gode kræfter og initiativer som der allerede er i Skive, både blandt medlemmerne og andre aktører.

Julie Lysdal Markussen opfordrer både medlemmer og andre relevante samarbejdspartnere til at tage fat i hende, hvis de står med en god ide, eller vil drøfte nogle udfordringer.

-. Jeg har brug for at få indsigt i den store viden de forretningsdrivende ligger inde med, for at kunne skabe et grundlag for udvikling og en fælles fremtid for handelslivet i Skive. hvis vi skal nå målet om at blive årets handelsby 2026, er det vigtigt at vi ser hinanden som medspillere, siger hun.

Læs også
<span>Gang i Skiveegnen:</span> Mere end 200 sommeraktiviteter for hele familien <span>Gang i Skiveegnen:</span> Mere end 200 sommeraktiviteter for hele familien
Læs også:
Gang i Skiveegnen: Mere end 200 sommeraktiviteter for hele familien

Julie Lysdal Markussen har stærke rødder på Skiveegnen, hvor hun er født og opvokset. Efter at have taget en kandidatuddannelse i Politik og Administration på Aalborg Universitet, er hun atter vendt hjem til egnen.

Julie Lysdal Markussen har blandt andet været ansat i Skive Kommune, hvor hun har arbejdet med bosætningsstrategi og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft. Hun bruger en stor del af sin fritid i netværket JCI. Her er hun blandt andet med til at planlægge det kommende Skive Business Awards.

Julie Lysd Markussen tiltræder stillingen d. 2. august, og vil være at finde i Elværket, når hun ikke er ude i byen for at tale med foreningens medlemmer og andre samarbejdspartnere.

- Ansættelsesprocessen har taget lidt tid, da det var vigtigt for os at foretage det nødvendige analysearbejde, så vi kunne være skarpe på hvilke personlige og faglige kompetencer Skive handel har brug for på både kort og langt sigt, siger Jens Dahl Thomasen.

Samtidig med ansættelsen har SKive Handel igangsat en strategiproces, og samtidig er der etableret et advisory board, der kan bidrage med andre perspektiver, end dem medlemmerne sidder med.

Læs også
<span>Julie er blevet formand for kommunalt udvalg:</span> »Jeg er glad og benovet« <span>Julie er blevet formand for kommunalt udvalg:</span> »Jeg er glad og benovet«
Læs også:
Julie er blevet formand for kommunalt udvalg: »Jeg er glad og benovet«