Ny butikschef hos A&G i Skive

Udgivet:24. november 2016, 18.04

Læsetid:2 minutter

Efter en tid i Aarhus og Viborg er Kamilla Maegaard Hermansen klar til at tage over hos tøjbutikken A&G i Skive.

Joan Thora E. Laurberg
Journalist| joan@skivefolkeblad.dk

Tøjbutikken A&G i Skive får ny butikschef.

Navnet på kvinden, som skal stå i spidsen for butikken, er Kamilla Maegaard Hermansen.

Hun er tidligere elev hos A&G og blev efter sin læretid fastansat i butikken i Adelgade. I en periode arbejdede hun i Aarhus, så for Kamilla Maegaard Hermansen er det en tilbagevenden til et arbejdsliv, hvor hun er godt kendt med forretningsgangen.

I den jyske hovedby var Kamilla Maegaard Hermansen ansat i stormagasinet Salling, hvor hun var salgsansvarlig for to danske tøjmærker.

Den nye butikschef i Skive fortæller selv, at hun fik sine udfordringer i Salling, men savnede et lidt mere personligt aspekt af branchen.

- Salling er jo et stort hus med mange mennesker, så det var et helt andet univers end de,t jeg kom fra. Men det var bestemt en tid, der lærte mig utroligt meget, siger Kamilla Maegaard Hermansen.

Det blev til halvandet år i Salling, før hun pakkede flyttekasserne og vendte tilbage til Skive. Fra A&G fik hun en opringning og blev spurgt, om hun ønskede at blive butikschef hos A&G i Viborg.

- Da jeg fik chancen for at komme tilbage, var jeg ikke i tvivl. Jeg kan godt lide de personlige relationer, og dem vægter vi højt hos A&G, siger Kamilla Maegaard Hermansen.

Der er gået et år, siden hun fik tilbud om at vende tilbage til den lokalt baserede tøjbutik. Og nu ser hun frem til næste trin på karrierestigen som butikschef hos A&G Skive.

- Det er skønt at være tilbage. Jeg er utroligt glad for og stolt over at have fået muligheden. Jeg kender jo det hele hos A&G, så det er ligesom at komme hjem igen. Og så har jeg jo ikke glemt alle mine idéer fra min læretid, så jeg har en masse på tegnebrættet, siger Kamilla Maegaard Hermansen.

Mere interessant læsning

Lokalt

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere