Nye navne offentliggjort: Skive Festival går med hunden gennem byen

Foreningen Skive Festival har indtil videre offentliggjort syv navne til næste års strandfest, og nu kommer fire nye til. I alt skal 30 kunstnere pryde plakaten i 2022

19. november 2021, 10.00

Peter A. G. og resten af GNAGS kommer til Skive Festival 2022. I alt vil der være omkring 30 navne på plakaten til festivalen. PR-foto

FESTIVAL Fire nye navne kan nu blive sat på plakaten for Skive Festival 2022, som alt i alt tegner til at blive en underholdende musikfest med nogle af de helt store danske og udenlandske bands gennem tiden.

Eksempelvis kan festivalen nu afsløre, at selveste Gnags kommer til festivalen med en kavalkade af bandets største hits samt sange fra det kommende Gnags-album, der er godt på vej.

Det gamle danske band vil formentlig trække De Vilde Kaniner ud af hatten, hilse på karusselkongen Mr. Swing King og gå med hunden gennem festivalpladsen.

Fra samme tidsperiode som Gnags kan man også se frem til at opleve 80’er-fænomenet Limahl, der også lyder under navnet Cristopher Hamill.

Læs også
Nye navne klar til festival: Tim og Dizzy vender tilbage

Han slog igennem som forsanger i bandet Kajagoogoo, som udgav singlen »Too Shy«, der gav dem et internationalt gennembrud.

Senere gik han solo under navnet Limahl, som blandt andet stod bag det store 80’er-hit »Never Ending Story«, som blev produceret til filmen af samme navn, hvor hovedpersonen Bastian flyver afsted på den hvide dragehund Falkor.

Der kommer også et moderne udenlandsk navn i den 25-årige amerikanske sangerinde Diamante med det blå hår, som kommer til festivalen med sin alternative rock-stil.

Derudover vil der være et glædeligt gensyn med gutterne fra Specktors, der mildest talt væltede Coolshop Scenen til dette års festival.

Læs også
Seebach vender tilbage: Skive Festival afslører fire nye navne

Resenlund-koncert i august

Festivalens afterparty er også på plads. Resenlund Open Air vender tilbage den 6. august, hvor der som vanligt bliver lagt op til en hyggelig koncertaften med nogle danske navne.

Her kommer Lars Lilholt Band, som er et orkester bestående af den legendariske sanger selv og syv musikere.

Dertil spiller Poul Krebs også ud på aftenen, og Midt om Natten kommer også og spiller i Resenlunds grønne park.

Det viste sig, at det populære Kim Larsen-coverband havde én ledig aften i et ellers booket program, hvor de kunne komme til Skive for at spille en kavalkade af den nationale sangskjalds største hits.

Læs også
Skive Festival sætter 5.000 billetter til salg: - De bliver ikke helt så billige som tidligere år
Abonnement

Indlæser debat