Se de rørende billeder: Vingegaard tog lille Frida med på podiet

18. juli 2021, 21.07
9 af 20 Tour de France winner Slovenia’s Tadej Pogacar, wearing the overall leader’s yellow jersey, and second place Denmark’s Jonas Vingegaard celebrate on the podium after the twenty-first and last stage of the Tour de France cycling race over 108.4 kilometers (67.4 miles) with start in Chatou and finish on the Champs Elysees in Paris, France, Sunday, July 18, 2021. (AP Photo/Daniel Cole)

FEJRING Jonas Vingegaard var ikke den eneste glyngørebo, der kom på Tour de France-podiet på Champ Élysées, da sidste etape var overstået søndag aften.

I en rørene gestus valgte »Suset fra Limfjorden« nemlig at tage sin lille datter, Frida, med på podiet. Den lille pige, der i sagens natur ikke har set meget - om noget - til sin far i de seneste uger, sad trygt på faderens arm under hele ceremonien, der - udover trofæoverrækkelsen - også indbefattede afspilning af den slovenske nationalmelodi samt en længere takketale fra årets tour-vinder, slovenske Tadej Pogacar og den obligatoriske fotoseance med de tre mænd på podiet

Lille Frida forholdt sig roligt hele vejen igennem, og der er givetvis blevet sukket dybt foran tv-skærmene over hele verden, for det var et rørende syn at se hende lægge sig ind til sin fars bryst.

- Frida er sammen med Trine (Jonas Vingegaards kæreste, red.) dem, der betyder allermest for mig. Så at kunne stå oppe på podiet sammen med Frida, det er helt fantastisk. Det er svært at sætte ord på, lød det bagefter fra cykelstjernen til DR.dk om årsagen til, at han havde taget sin lille datter med på podiet.

Også manden, der indtog tredjepladsen i det samlede klassement, Richard Carapaz fra Ecuador, havde taget sine børn med op på podiet.

Læs også
Kommentar: Tak for at holde festen i live, Jonas!
Abonnement