Sæt menneskerettighedsforkæmpere i fængsel

Udgivet:19. september 2023, 12.17

Læsetid:3 minutter

Afbrænding af Koranen i både Sverige og Danmark har vakt vrede i den muslimske verden. Foto: Ahmad Al-Rubaye/Ritzau Scanpix

Af Kjeld Flarup Christensen. civilingeniør Sofienlundvej 6B, 7560 Hjerm

BOGBRÆNDING Når Folketinget vedtager en lov, så er det ikke så sjældent, at den har utilsigtede konsekvenser. Den kommende lov imod at brænde muslimernes lovbog koranen vil have mange konsekvenser, som ikke lige var meningen.

Den første som regeringen vil sætte i fængsel, er den iransk fødte kunstner Firoozeh Bazrafkan, der på egen krop har følt præstestyrets undertrykkelse af kvinder. Hun har f.eks. i protest mod at en kvinde blev idømt 99 piskeslag for utroskab, pisket en koran 99 gange, fordi det var en regel som stod i koranen. Altså koranen må godt piske kvinder, men kvinder må ikke piske koranen.

Man kan også forestille sig mere konkrete symbolikker. F.eks. hænger Iran jævnligt homoseksuelle fra kraner, fordi der står i koranen at man ikke må være homoseksuel. Derved har koranen “blod på hænderne”, hvorfor det ville være en passende symbolik, at dyppe lovbogen i rød maling foran Irans ambassade. Men NEJ, en bog er vigtigere end homoseksuelles liv!

Man kan blive ved. Der er massive menneskerettighedsproblemer i de lande, som klager over koranafbrændinger. Det er muligt at man finder Rasmus Paludans koranafbrændinger overdrevne, men han var altså ikke den første til at brænde koranen. Det er foregået verden over af menneskerettighedsforkæmpere, i protest mod islams menneskerettighedskrænkelser. Danmark har faktisk givet asyl til flygtninge, som har brændt en koran af.

Hvad gør Danmark næste gang en menneskerettighedsforkæmper dukker op ved den danske grænse og beder om asyl. Anbringer man vedkommende på tålt ophold på udrejsecenter Kærshovedgaard - sammen med islamistiske voldsmænd!

Nej, det er IKKE utilbørlig opførsel at brænde en koran af. Det er bl.a. det menneskerettighedsforkæmpere gør. Og nej, de kan ikke bare skrive et læserbrev som du og jeg, for regimerne har censureret medierne. Derfor må man tage metoder i brug, som trænger igennem, helt fra deres eksil. De må blot ikke føre deres menneskerettighedskamp fra Danmark længere! Her sympatiserer regeringen med de islamistiske undertrykkelsesregimer og sætter menneskerettighedsforkæmperne i fængsel.

Vi skal også huske på 22-årige Jina Masha Amini som for et år siden blev arresteret af moralpolitiet i Iran og døde i dets varetægt. Det førte til omfattende protester i Iran, hvor kvinder trodsede koranen og brændte deres tørklæder af. Hvor står Danmark i dag, støtter vi de kvinder, som ønsker frihed, eller støtter vi regimernes hårde religiøse dogmer - og indfører et lignende moralpoliti i Danmark!

Har Lars Løkke Rasmussen fået noget som helst til gengæld for at følge islamistiske mørkemænds krav - bare et lille bitte løfte om at holde op med at slå mennesker ihjel? Nej, absolut intet.

Når muslimske lande holder op med at dræbe kristne!

Når muslimske lande holder op med at brænde kirker!

Når muslimske lande holder op med at hænge homoseksuelle!

Når muslimske lande holder op med at stene mennesker for at forlade islam!

Når muslimske lande holder op med at udstede fatwaer mod forfattere!

Når muslimske lande holder op med at piske kvinder!

Når muslimske landes religiøse politi holder op med at chikanere kvinder, som ikke bærer tørklædet rigtigt.

Så holder danskerne også op med at brænde deres blodbestænkte lovbog!

Vi må på ægte Gandhi-vis kæmpe med ikke voldelige midler mod de voldelige mørkemænd!

Indlæser debat