Gå til hovedindhold
Kultur

80’er popdronning kan endnu

08-06-2019 KL. 19:59
Empty

Kim Wilde kom, så og sejrede i koncerten på Skive Festival, hvor langsomt, men sikkert fik fyret op under et talstærkt publikum på Strandtangen lørdag aften. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kan hun virkelig endnu? Mange har nok stillet spørgsmålet, før legendariske Kim Wilde, popdronningen fra 80’erne, gik på scenen lørdag aften på Strandtangen i Skive.

Svaret var entydigt, nemlig et rungende, JA. Kim Wilde, veloplagt og i godt humør, servede et forrygende show, som var det »gamle dage«.

Med stemmen intakt, kun en smule præget af alderen - hun er 58 år - sang hun af hjertens lyst, nyt og gammelt i en skøn blanding.

Ikke uventet var sange som »View From a Bridge«, »You Came«, »You Keep Me Hanging On« og superhittet »Kids America«, som lukkede Wildes bidrag til årets Skive Festival, sange, som mange kunne synge med på og klappe med til.

Det er altid godt at blive kastet tilbage i tiden, når det gøres enkelt og smukt med et back-up fra et kanonband, som følger Kim Wilde rundt på tour i hendes anden ungdom.

Hun repræsenterede det internationale islæt på årets Skive Festival, og det må give festivalens bestyrelse »blod på tanden« på at hente yderligere internationale navne til festivalen i 2020.

Se noget fra koncerten her:

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland