Yussuf Poulsen blåstempler Leipzig-indsats trods nedtur

RB Leipzig smed en føring i Paris og tabte igen, men præstationen var god, mener Yussuf Poulsen.

20. oktober 2021, 00.21

Yussuf Poulsen og RB Leipzig har tabt sine tre første opgør i Champions Leagues gruppespil.

KØBENHAVN RB Leipzig leverede en solid præstation, men tabte 2-3 hos Paris Saint-Germain i Champions League tirsdag aften.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen kom ind fra bænken, og han blåstempler det tyske mandskabs indsats, selv om holdet begik to straffespark i anden halvleg.

- Det var et lille hold, der spillede mod et storhold. Jeg synes, vi spillede en god kamp. Vi gjorde det, vi gerne ville, siger Poulsen til TV3+.

- Vi stod en lille smule lavere, end vi plejer at gøre, og brugte kun nogle af momenterne til at gå højt.

- Vi vandt mange bolde, skabte mange chancer og gav ikke så meget væk, og i anden halvleg kan man sige, at vi næsten selv sparker boldene i nettet, siger Poulsen.

Kylian Mbappé scorede PSG's første mål og overlod siden hjemmeholdets første straffespark til Lionel Messi, der scorede og endte som matchvinder i 3-2-sejren.

- Det er normalt, det er respektfuld. Han er den bedste spiller i verden, og det er et privilegium, at han spiller med os, som jeg altid har sagt.

- Vi fik straffespark, han tog det. Punktum. Ved det andet sagde han: "Tag det", siger Mbappé, der brændte sit forsøg fra pletten, til Canal+ ifølge uefa.com.

PSG har syv point og Leipzig nul point i gruppen, inden holdene i starten af november mødes igen i det omvendte opgør.

/ritzau/