Rasmus fra Lund flytter ikke hjem igen: Fra nørd i Danmark til succesfuld forretningsmand i Estland

Rasmus Hansen fra Lund i Nordfjends tog i 2007 til Estland i forbindelse med sit speciale på datalogistudiet. Men han vendte aldrig tilbage til Danmark, og han tror ikke, at han nogensinde kommer hjem

6. juni 2021, 16.00

For et par år siden blev Rasmus Hansen gift med estiske Kaidi. Sammen har de to børn på henholdsvis fem og tre år. Privatfoto

UDLANDET Rasmus Hansen, der er født og opvokset i Lund i Nordfjends, har altid været genial til tal. Han var blandt de bedste til matematik i både folkeskolen og på gymnasiet.

Men i Danmark blev han ofte set på som værende en lidt nørdet datalogi-studerende.

Helt omvendt oplevede han det, da han i 2007 kom til den estiske hovedstad Tallinn, hvor han havde f...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!