Kendt ansigt bliver ny chef for alle kommunens skoler og institutioner: - Michael kommer med en masse idéer

Udgivet:24. marts 2023, 13.10

Læsetid:2 minutter

3 måneder siden

JOBNYT: Den 1. maj kan Skive Kommune byde velkommen til Michael Schrader som ny skole- og dagtilbudschef.

Det skriver Skive Kommune i en pressemeddelelse.

Michael Schrader er uddannet lærer fra Skive Seminarium, og har gennem sin karriere haft flere forskellige skolelederjobs. Siden 2016 har han været skole- og dagtilbudsleder i Vestsalling Skole- og Dagtilbud (VSD).

-Det var et ualmindeligt kvalificeret ansøgningsfelt, hvor alle de kandidater vi havde udvalgt til samtaler, kunne have håndteret stillingen. Men valget faldt på Michael, og det var der fuldstændig enighed om i ansættelsesudvalget, da hans helt særlige engagement i børn og unge har gjort kæmpe indtryk på os alle, siger Jan Lund-Andersen, direktør i Kultur- og Familieforvaltningen, og tilføjer

-Med Michael får vi også en leder, der er meget tydelig i sin faglighed, og en, der sætter fællesskabet først. Man kan mærke, hvordan Michael brænder for, at vi sammen skaber de bedste rammer for vore børn og unge, og han kommer med en masse idéer til, hvordan det kan gøres i praksis, siger Jan Lund-Andersen.

Michael Schrader har mange års erfaring fra det kommunale system og skoleverdenen, ligesom kan kender de lokale forhold, og det vil han bringe i spil i sit nye job:

-Jeg er rigtig glad for denne mulighed. Jeg vil gerne understrege, at dette ikke er et fravalg af VSD, men simpelthen fordi det er en så god mulighed for på en anden måde at gøre en forskel for Skiveegnens børn og unge, siger Michael Schrader og tilføjer- Som leder lægger jeg blandt andet vægt på at inddrage og involvere, for at finde løsninger i fællesskab. Det er nemlig via fællesskabet, at vi får skabt de bedste rammer og forudsætninger for børnenes trivsel og udvikling mens de går i vuggestue, dagpleje, børnehave og skole, siger han.

Indlæser debat