Fra konkurs til succes på et år: Lokal virksomhed har rygende travlt

11. januar 2021, 11.05

- Vi har også haft vores eftervirkninger af corona. Men lige nu ser det pænt ud, fastslår Inventas administrerende direktør, Pia Grandelag, som her ses sammen med produktionschef Karsen Pedersen. Foto: Steen Don

Det går godt lige for tiden hos Inventa A/S i Rødding.

Faktisk går det så godt, at virksomheden lige nu leder med lys og lygte efter fire nye medarbejdere for at kunne følge med efterspørgslen.

- Vi søger folk, fordi vi har rigtig godt gang i det. Vi har behov for at øge kapaciteten i vores produktion. Så vi kan følge med de ordrer, der kommer ind. Det er jo dejligt at være i den situation, siger Inventas administrerende direktør, Pia Grandelag.

Helt præcist søger virksomheden lige nu to maskinsnedkere og to maskinsnedkerlærlinge.

Inventa er en af Danmarks førende virksomheder, når det gælder inventar til blandt andet detailhandel, supermarkeder, banker, hoteller og kontorer.

Familievirksomheden gik som bekendt konkurs for godt og vel et år siden, men blev rekonstrueret, da virksomhedens ejere, brødrene Jesper og Morten Kristensen, skød et privat kapitalindskud i firmaet og på den måde reddede stedets op med 50 arbejdspladser.

Og siden er virksomheden altså landet på fødderne.

På trods af, at coronaen også har været en udfordring for Inventa.

- Vi har også haft vores eftervirkninger af corona. Men lige nu ser det pænt ud, fastslår Pia Grandelag.

Hvad er forklaringen på den øgede efterspørgsel?

- Vi laver en aktiv markedsindsats på at få solgt vores produkter. Det giver pote, og det er dejligt, svarer Inventas administrerende direktør.

Inventa A/S i Rødding har godt gang i ordrebogen for tiden og leder lige nu med lys og lygte efter to nye maskinsnedkere og to lærlinge. Foto: Steen Don