112

Politirapporten: Fuld mand faldt om foran disken og butikstyv afsløret af overvågning

Den berusede mand blev kørt med ambulance til sygehuset i Viborg

Udgivet:24. marts 2023, 09.48

Læsetid:4 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist

2 måneder siden

Fuld mand faldt om foran disken

En 34-årig mand fra Skive var onsdag aften klokken 20.45 så fuld, at han faldt om på gulvet foran disken hos 7-Eleven på Viborgvej i Skive.

- Han var simpelthen så beruset, at han ikke kunne stå på sine egne ben længere, så vi hjalp ham på fode igen, og derefter blev han kørt med ambulancen på sygehuset i Viborg, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Afsløret af overvågning: Kvinde stjal computerspil og legetøjsdyr

Bog og Idé Legekæden i SønderCentret i Skive har været i gang med at se på videoovervågning, og det har resulteret i, at politiet nu leder efter en kvinde, der den 8. marts klokken 13.26 begik butikstyveri.

- På videoovervågningen kan man se, at kvinden stjæler to computerspil og fem legetøjsdyr til en samlet værdi af 660 kroner. Nu håber vi, at vi kan finde frem til kvinden gennem videomaterialet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive. Bog og Idé Legekæden i SønderCentret i Skive har været i gang med at se på videoovervågning, og det har resulteret i, at politiet nu leder efter en kvinde, der den 8. marts klokken 13.26 begik butikstyveri.

- På videoovervågningen kan man se, at kvinden stjæler to computerspil og fem legetøjsdyr til en samlet værdi af 660 kroner. Nu håber vi, at vi kan finde frem til kvinden gennem videomaterialet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Værdiløse gavekort stjålet fra tatoveringsbutik

Natten mellem tirsdag og onsdag har der været indbrud hos tatoveringsbutikken Dead Swallow Tattoo i Søndergade i Skive.

- Gerningsmændene brød først en nøgleboks op, så de med den rette nøgle kunne åbne døren til forretningen. Derefter stjal de flere gavekort, men de gavekort er intet værd, da de ikke er blevet slået ind i kassen, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Selv om gavekortene er værdiløse, understreger Niels Bach, at det stadig godt kan være, at tyveknægtene vil forsøge at sælge de stjålne gavekort.

Nummerplade stjålet fra lastbil

I tidsrummet fra onsdag til torsdag i denne uge er der blevet stjålet en nummerplade fra en lastbil, der holdt ved Mollerup Mølle på havnen i Skive.

- Nummerpladen blev stjålet fra en stor, grøn lastbil af mærket Scania, og nummerpladen er BN 23 706, oplyser politik

Lastbil med sættevogn vejede alt, alt for meget

Vidste du, at det ikke er lovligt at køre gennem Skive by, hvis du kommer kørende med en last, der er tungere end seks ton?

Det gjorde en 57-årig mandlig lastbilchauffør fra Brovst tilsyneladende ikke, da han klokken 01.53 natten til fredag kom kørende gennem byen og blev stoppet af politiet.

- Han kom kørende i en lastbil med en sættevogn, der vejede sammenlagt hele 40 ton, så det er altså en overskridelse af de store. Det koster en stor bøde, uden jeg ved præcist, hvad den lyder på, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Kvindelig bilist glemte vigepligten

En 28-årig kvinde fra Skive glemte at se sig for, da hun torsdag kom kørende mod krydset mellem Porshøjvej og Rosing Hansens Vej i Skive.

- I krydset overholdt hun simpelthen ikke sin ubetingede vigepligt, men der skete ikke noget uheld. Til gengæld får kvinden en bøde, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Mand ville give politiet klar besked

En 28-årig mand fra Skive midtby havde ikke den bedste stund, da han torsdag eftermiddag klokken 15.50 mødte en politipatrulje i Thorupsgade.

- Manden råbte »fucking pansersvin« efter politiet, og det koster altså en sigtelse for fornærmelig tiltale, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

El-værktøj stjålet fra byggeplads

I løbet af tirsdagen eller onsdagen i denne uge skete der et tyveri fra en byggeplads ved GreenLab i Kåstrup.

- Der er blevet stjålet forskelligt el-værktøj, men der er endnu ikke en samlet værdi på de ting, der er forsvundet, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Fuld mand blev kørt hjem og fik bøde

Politiet måtte klokken 02.03 natten til fredag rykke ud til Cirkle K-tanken på Holstebrovej.

- Det var en 46-årig mand, der bor lige syd for Skive, der var så fuld, at han blev nødt til at blive kørt hjem. Men det får han altså en bøde for, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.