Nægter sig skyldig: Kendt kroejer tiltalt for blufærdighedskrænkelser

Jens-Peter Skov er blandt andet tiltalt for at have befølt en ansat på numsen og øreflipperne

Udgivet:07. februar 2023, 15.48

Læsetid:1 minut

Kroejer Jens-Peter Skov er blevet tiltalt for blufærdighedskrænkelser. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

1 måned siden

KRÆNKELSER Midt- og Vestjyllands Politi har valgt at rejse tiltale mod den kendte kroejer Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

Det bekræfter presseafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi over for Skive Folkeblad.

Midt- og Vestjyllands Politi vil dog ikke sætte et konkret navn på.

- Men jeg kan bekræfte, at vi har rejst tiltale for blufærdighedskrænkelser mod en kroejer på Mors, lyder det fra kontorfuldmægtig Anette P. fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Tiltalen bliver rejst på baggrund af en længerevarende efterforskning, der blev sat i gang, efter en række tidligere ansatte hos Sallingsund Færgekro sidste sommer stillede sig frem og beskyldte Jens-Peter Skov for blufærdighedskrænkelser i forbindelse med deres arbejde på kroen.

Ekstra Bladet har fået aktindsigt i anklageskriftet mod Jens-Peter Skov, og heraf skulle det fremgå, at han er tiltalt for gentagne gange blandt andet at have befølt en ansat på hofterne og numsen, taget et fast greb om hans baller, kysset ham på halsen og bidt ham i øret.

Læs også
<span>Kroejer efter anklager om krænkelser:</span> - Jeg giver ikke op <span>Kroejer efter anklager om krænkelser:</span> - Jeg giver ikke op
Læs også:
Kroejer efter anklager om krænkelser: - Jeg giver ikke op

Af anklageskriftet fremgår det også, at Jens-Peter Skov er tiltalt for gentagne gange at have befølt en ansat på numsen og øreflipperne, taget et fast greb om hans baller, ligesom Jens-Peter Skov ifølge anklageskriftet flere gange skulle have taget fat om den ansatte bagfra og have presset ham ind til sig.

Skive Folkeblad har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jens-Peter Skov.

Men hans forsvarsadvokat Rasmus Amandusson oplyser til Ekstra Bladet, at Jens-Peter Skov nægter sig skyldig i anklagerne.

Læs også
<span>Statsadvokaten slår fast:</span> Der bliver ingen straffesag mod kroejer <span>Statsadvokaten slår fast:</span> Der bliver ingen straffesag mod kroejer
Læs også:
Statsadvokaten slår fast: Der bliver ingen straffesag mod kroejer