112

Varebil ribbet for værktøj til 100.000 kroner

22. juni 2021, 14.30

POLITI Henover weekenden har der været to indbrud i varebiler i Skive. Det kommer efter, der også var et indbrud i sidste uge, hvor politiet opfordrede til, at alle håndværkere så vidt muligt kørte deres biler i garage, da den slags indbrud ofte kommer i bølger.

Natten til mandag er en varebil på Kirsebærvej brudt op ved at ukendte gerningsmænd har boret låsen til førerdøren ud, og på måde har de skaffet sig adgang til varerummet. Herfra er der stjålet tre boremaskiner, en vinkelsliber, en bajonetsav - alt sammen med batteri og af mærket Makita. Der blev også stjålet en pressemaskine og måleudstyr. Til samme havde alt det en værdi på 100.000 kroner. Alt værktøjet er markeret med »TJ«.

Læs også
Ruder knust og værktøj stjålet: Tre indbrud i varebiler i samme område

På den nærliggende vej Nøddevej har der også været indbrud i en varebil, men det er ikke lykkedes tyvene at stjæle noget. Fra fredag klokken 15 til mandag morgen klokken 7 har ukendte gerningsmænd forsøgt at komme ind i varerummet ved at skære op over og under låsen. De har også knust en rude ind til kabinen, men det lykkedes dem altså ikke at få adgang til varerummet.

Læs også
Vågen borger slog alarm: Tre polakker mistænkt for stribe af indbrud i varebiler