112

Politirapporten: Mand filmede 17-årig og rev ham rundt

14. maj 2021, 12.33

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto

Mand filmede og slog 17-årig i ansigtet

To mænd, der tilsyneladende kender hinanden, kom i et mindre klammeri mandag. Omkring klokken 17 kom en 17-årig skibonit gående ved Flying Tiger i Adelgade i Skive med en veninde.

Så kom der en anden, yngre mand, som begyndte at råbe skældsord efter den 17-årige. Han tog også sin mobil frem for at filme parret.

På parkeringspladsen ved Fakta gik den 17-årige hen til manden og bad ham om at stoppe, men det havde manden ikke tænkt sig. Han greb fat i den 17-årige, rev ham ned på asfalten, satte sig på ham og gav ham et knytnæve slag i ansigtet.

Herefter rejste han sig op og forlod stedet. Politiet har nu oprettet sagen som en voldssag, og de arbejder videre med den. Politiet er bekendt med gerningsmandens identitet.

Flere bildæk skåret op ved forsamlingshus

Fire bilejere var nok noget træt af det, da de tirsdag opdagede, at dækkene på deres biler var blevet skåret op.

Bilerne holdt parkeret udenfor Lyby Forsamlingshus, hvor der havde været en lille sammenkomst. Og omkring klokken 21:45 kunne fire bilejere altså konstatere, at en eller flere ukendte gerningsmænd havde udøvet hærværk mod deres biler. Politiet oplyser, at der før er sket noget lignende på stedet, og at man arbejder videre med sagen.

Færdselsuheld i Hvidbjerg

En 49-årig mand fra Skive kom kørende mod øst ad Holstebrovej torsdag aften klokken 19:20. I Hvidbjerg ville han overhale en bil, men han overså en anden bil, der var ved at svinge til venstre. Den anden bil blev ført af en 41-årig kvinde fra Farum.

Skibonitten ramte kvindens bil, men der skete heldigvis ingen personskade.

50-årig narkobilist stoppet i Skive

Onsdag klokken 14:10 stoppede politiet en bil på Borgergade i Skive. I bilen sad en 50-årig mand fra Roslev-området. En narkometertest viste, at manden var påvirket af hash. Han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøve.

Indbrud i daginstitution: Umiddelbart ikke stjålet noget

Ukendte gerningsmænd har forsøgt at bryde ind i daginstitutionen Paletten på H.C. Ørstedsvej i Skive. Klokken 18:10 torsdag gik alarmen, men da politiet kom til stedet, var der ingen indbrudstyve at se.

Tyvene er kommet ind ved at bryde institutionens dør til legepladsen op med en skruetrækker. Umiddelbart er der ikke stjålet noget.

Gassede op og lavede hjulspin, da han så politiet

En politipatrulje syntes, det så lidt mærkeligt ud, da en bil klokken 23:35 holdte ved McDonald’s drive-in. De havde først passeret stedet, men de valgte at vende om for at tage en rutinemæssig snak med føreren.

Da føreren af bilen opdagede det, gassede han så voldsomt op, at han lavede hjulspin samt røg og støj, da han kørte fra stedet.

Det lykkedes dog politiet at få standset bilen, og føreren - en 20-årig mand fra Vissenbjerg på Fyn - blev alkometertestet. Det viste sig, at manden havde en promille langt over det tilladte, og han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøve.

Promillen var dog ikke så høj, at politiet konfiskerede bilen. Hvis de skal det, så skal promillen være over 2,0.

Han fik også en bøde på 1.000 kroner for at lave unødig støj og røgudvikling. CEB

Hærværk på bil i Skive

Endnu engang har ukendte gerningsmænd begået hærværk mod en bil i Skive. Denne gang drejer det sig om en Volkswagen Golf, der var parkeret på Kielgastvej i Skive. På begge bilens sider og bagklap er der lavet dybe ridser med en ukendt genstand.

Hærværket er begået mellem søndag aften klokken 21 og mandag morgen klokken 7.

Mand i solouheld stak af

Føreren af en sort Ford Ka valgte at forlade stedet, efter personen var involveret i et solouheld.

I de tidlige morgentimer søndag havde bilen påkørt en lygtepæl nær rundkørslen Nørre Boulevard/Resenvej i Skive. Lygtepælen blev bøjet og uden strøm.

Politiet ankom til stedet og kunne konstatere, at bilen holdt noget uhensigtsmæssigt, men føreren var ikke til at få øje på. Et vidne fortalte politiet, at føreren var blevet samlet op efter uheldet og kørt fra stedet.

Politiet er nu besiddelse af bilen, og de ved, hvem ejeren er. De arbejder videre med sagen.

Forsøgte at stjæle varer for over 1.000 kroner

Butikspersonalet i Rema 1000 på Nørregade i Skive var opmærksomme, da en 25-årig kvinde fra Skive søndag aften forsøgte at forlade butikken uden at betale for sine varer. Politiet blev tilkaldt, og det viste sig, at kvinden havde stjålet varer for 1.353 kroner. Rema 1000 fik sine varer igen, og kvinden er nu sigtet for butikstyveri.

Flag stjålet fra fiskegarn

Fra noget fiskegarn sat ved Lysen Bredning har ukendte gerningsmænd stjålet seks flagvager. Det er de bøjer, man bruger til at markere, hvor fiskegarnet befinder sig i vandet.

Tyveriet er sket mellem onsdag og fredag i sidste uge. Vagerne har en samlet værdi på 1.800 kroner.

Smadrede ruder i hestestald

Ukendte gerningsmænd har været på spil ved en hestestald på Thorsvej i Skive. Søndag mellem klokken 15 og 17 har de smadret fem ruder i hestestalden. De har brugt en jernstang, som de har efterladt på stedet.