Skive Festival klar med de første navne: Brandvarm hit-sanger med komet-karriere og tyske disco-legender på plakaten

Mindre end tre måneder før årets Skive Festival skal løbe af stablen, er de første musiknavne kommet på plads

Udgivet:17. juni 2021, 10.00

Drew Sycamore er blandt de første navne, der er blevet offentliggjort til årets Skive Festival. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

MUSIKNAVNE De lokale festivalgæster har ventet i spænding. Og det har de gjort meget længe.

Men nu kan Skive Festival endelig løfte sløret for de første seks musiknavne, der skal optræde til årets festival i begyndelsen af september.

På plakaten er indtil videre Drew Sycamore, Carpark North, Boney M, DJ Aligator, The Blue Van og Dressed for Roxette.

- Vi er trukket i arbejdstøjet efter en utrolig svær periode i festivalbranchen, og Skive Festival maler med den brede pensel og byder på musik for alle aldre - og i alle genre, siger Michael Eiskjær, der er formand for bestyrelsen bag Skive Festival.

Mens det århusianske band Carpark North tidligere har optrådt på Skive Festival med hits som Human, Save Me From Myself og 32, er der tale om debut til Drew Sycamore, der er blandt de varmeste danske sangerinder i øjeblikket.

31-årige Drew Sycamore, der i det private danner par med skibonitten Mattias Kolstrup, er blevet spillet meget i radioen gennem den seneste tid med hits som 45 Fahrenheit Girl, I Wanna Be Dancing og Take It Back.

- Drew er utrolig energisk, og hun glæder sig helt vildt til at komme til Skive med sit band. Og vi glæder os også, siger Michael Eiskjær.

Billetter revet væk

Boney M er blevet genbooket efter de sidste år var på plakaten, og den tyske disco-gruppe kommer med kendte numre som Rivers Of Babylon, Ma Baker, Daddy Cool og Rasputin.

Derudover vil 46-årige DJ Aligator sørge for, at de 10.000 festivalgæster får hænderne i vejret med de gamle, men store ørehængere som The Whistle Song og Lollipop.

Det nordjyske band The Blue Van, der lige har udgivet sit syvende album, vil præsentere de helt nye sange, men også hits som Silly Boy, Man Up samt There Goes My Love, der blev verdenskendt i den første iPad-reklame i 2010.

Og endelig vil Dressed For Roxette gøre sit for at tage festivalgæsterne gennem en nostalgisk rejse, når de synger Sleeping In My Car, Joyride, The Look, og Must Have Been Love.

- Bandet gæstede os i 2019, og der kunne vi se, at der var behov for en genbookning. Derudover kan gæsterne blandt andet også glæde sig til vores årlige 90’er fest og et besøg i Bryggeriet, siger Michael Eiskjær.

Efter Skive Festival i sidste uge fik vished for, at festivalen kan gennemføres med minimum 10.000 gæster og uden restriktioner, blev der åbnet op for billetsalget.

Og ifølge Michael Eiskjær er der virkelig blevet revet nogle billetter af hylden.

- Vi er så glade for, at folk har savnet vores festival, siger han.

Skive Festival finder sted fra den 2. - 4. september.

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere