112

Fuld, påvirket og intet kørekort: 65-årig på trehjulet knallert hev seks sigtelser med hjem

Udgivet:23. november 2021, 06.50

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

POLITI En trehjulet knallert blev søndag eftermiddag klokken 16.38 standset af politiet på Viborgvej i Skive. Den 65-årige mand fra Skive, der kørte på knallerten virkede beruset, så politiet bad ham tage en alkometertest. Den viste en promille på over det tilladte, og manden blev derfor anholdt.

Derefter oplyste manden selv til patruljen, at han tidligere samme dag havde røget hash. Han blev derfor sigtet for både kørsel under påvirkning af alkohol og under påvirkning af euforiserende stoffer.

Politiet valgte at visitere manden, og det viste sig, at han var i besiddelse af 15,44 gram hash. Det blev han sigtet for.

Yderligere havde manden ikke noget kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden erhvervet kørekort. Desuden var knallerten hverken forsikret eller indregistreret, så det blev han også sigtet for. I alt blev det altså til seks sigtelser til den 65-årige mand.

Han var også i besiddelse af et større kontantbeløb. Politiet beslaglagde 3.700 kroner med henblik på at nedbringe mandens gæld til det offentlige. Det ønsker den 65-årige indbragt for retten.

Han nægter desuden, at han ikke skulle have et gyldigt kørekort. Men han erkender, at han kørte på den trehjulede knallert.