Fjandboer kom tæt på lokalpolitiet

Et par betjente var torsdag taget på turné med den mobile politistation

11. juni 2021, 14.34

Der var gæster, helt indtil det var tid at pakke mobilstationen sammen for de to betjente fra Viborg Politi. I forgrunden er det halbestyrer i Mønsted, Frank Mikkelsen, der priser sig lykkelig for, at maskepåbuddet fra mandag er ophævet, da han aldrig har fået lært, hvordan man tager det rigtigt på. Bag ham er det Åge Steffensen, der ikke har andet at klage over, end at nogle bilister giver den lige rigeligt med gas gennem Mønsted oppe på hovedvejen. Foto: Henrik Bagge

POLITI Der var ingen udrykning, men i stedet rykind, da politiet torsdag gæstede først Stoholm og siden Mønsted med den mobile politistation.

Dermed fik borgere i alle aldre mulighed for at komme helt tæt på lokalpolitiet, og det benyttede mange sig af især i Mønsted, hvor mobilstationen ikke har holdt ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!