112

Politirapporten: Endnu en gerningsmand er sigtet efter voldeligt overfald

Det er lykkedes for politiet at finde frem til de to formodede gerningsmænd, selv om det 28-årige offer ikke ville sige noget i sagen

Udgivet:05. februar 2023, 06.00

Læsetid:2 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

1 måned siden

112

Endnu en gerningsmand er sigtet efter voldeligt overfald

Tidligere i denne uge sigtede politiet en 27-årig mand fra Skive på baggrund af et voldeligt overfald mod en 28-årig mand i krydset mellem Henrik Lunds Vej og Vesterled i Skive.

Hele tiden har vidner sagt, at der var to gerningsmænd til overfaldet, hvor den 28-årige blev slået og sparket, og nu har politiet sigtet den anden formodede gerningsmand.

- Der er tale om en 41-årig mand fra Skive, og nu har vi altså sigtet begge mænd for vold, selv om vi ikke fik hjælp fra offeret, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
<span>Bekymrede vidner ringede til politiet:</span> 28-årig ville ikke anmelde voldsomt overfald <span>Bekymrede vidner ringede til politiet:</span> 28-årig ville ikke anmelde voldsomt overfald
Læs også:
Bekymrede vidner ringede til politiet: 28-årig ville ikke anmelde voldsomt overfald
Læs også
<span>Leder stadig efter makker:</span> Formodet gerningsmand anholdt efter voldsomt overfald <span>Leder stadig efter makker:</span> Formodet gerningsmand anholdt efter voldsomt overfald
Læs også:
Leder stadig efter makker: Formodet gerningsmand anholdt efter voldsomt overfald

Strømkabel stjålet fra isvogn

I perioden fra onsdag til torsdag er der blevet stjålet et strømkabel fra en adresse på Væselvej i Skive.

- Strømkablet var koblet fast til en isvogn, da den blev fjernet, og den har en værdi af cirka 2500 kroner, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Ingen har taget ansvar for påkørsel af bil

En rød Suzuki Alto fra 2013 er i løbet af tirsdag aften eller onsdag formiddag blevet påkørt, da den holdt parkeret på en parkeringsplads på Vestervænget.

- Bilen er blevet påkørt på højre forskærm, men der er altså ingen, der har givet sig til kende i forbindelse med påkørslen, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Indbrud i genbrugsforretning

Onsdag aften eller natten til torsdag har der været indbrud hos Kirkens Korshærs genbrugsbutik på Viborgvej i Skive.

- Det er endnu uklart, hvordan gerningsmændene er kommet ind i genbrugsforretningen, men sikkert er det, at der er blevet stjålet kontanter, madvarer og forskellige effekter fra butikken, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Læs også
<span>Politiet fik et tip:</span> Ulovlige cigaretter konfiskeret på kræmmermarked <span>Politiet fik et tip:</span> Ulovlige cigaretter konfiskeret på kræmmermarked
Læs også:
Politiet fik et tip: Ulovlige cigaretter konfiskeret på kræmmermarked

Stor ståltrailer stjålet

I tidsrummet fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen i denne uge er der blevet stjålet en stor ståltrailer af mærket Brenderup fra en adresse på Marius Jensens Vej i Skive.

- Traileren, der kan rumme en totalvægt på 1300 kilo, var koblet på en bil, og der var også lås på, så på en eller anden måde er den blevet afmonteret, selv om der ikke er tegn på, at den er blevet skåret af, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Trailerens registreringsnummer er DH 77 07, hvis nogen skulle »falde over den«. I så fald vil politiet gerne høre nærmere på telefonnummer 114.