Så er der madmøde: Restauranter sætter lokale råvarer på menuen

Fødevarefestivalen Madmødet 2022 sætter fokus på lokale fødevarer - og de restauranter, der anvender dem

Udgivet:20. maj 2022, 14.33

Læsetid:2 minutter

MADMØDET I denne uge afholdes den tværkommunale foodfestival Madmødet, og et af formålene er at tænde spotlightet på de mange lokale fødevarer som produceres i Midt- og Vestjylland. Derfor er der i år søsat et nyt koncept, som sk...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer