Dybt suk i restaurationsbranchen: Det er svært at drive forretning med underskud ...

Det er provokerende, at regeringen med den ene hånd lader branchen holde åbent, mens man med den anden hånd reelt set afskærer branchen fra at kunne drive en forretning, lyder det fra restauratør i Glyngøre

Udgivet:17. december 2021, 17.45

Læsetid:2 minutter

CORONA Regeringen ønsker at serveringsteder skal stoppe med at udskænke alkohol allerede fra klokken 22 og lukke helt klokken 23.

Samtidig skal der igen indføres arealkrav med to kvadratmeter per siddende gæst og fire kvadratmeter...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer